top of page
En ubetinget succes…
Teamet og jeg selv var høje på energi resten af dagen – og der blev grint tårer dagen efter.
 
TUSIND TAK på hele Teamet’s vegne - for en sublim og out-standing Performance – alle sender dig deres bedste hilsner!"

Kenneth Rasmussen,

BI Competence Center, Danfoss A/S

Ring direkte på

+45 33 25 34 22

Cases for større Undercover Arrangementer

 

To-dages Arrangement for Bosch Nordic:

 

OPGAVEN

 

120 medarbejdere fra hele Skandinavien samles til 2 teambuilding-dage. De skal rystes sammen, lære hinanden bedre at kende, få ansigter på kolleger bag telefonnumre og mails, have fokus på interne værdier samt forkæles med mad, underholdning og kultur. Basen er Comwell Roskilde, hvor alle er indlogeret og herfra udgår alle aktiviteter med to overnatninger.

Ønsket Output: Sjov og overraskelse, Lær hinanden godt at kende (så er det nemmere fremover at kommunikere fra land til land og fra kontor til kontor) Grin & Glimt i Øjet, Sammenrystning, Kollegialt Samvær, God Mad, Leg, Kultur, Oplevelser Hygge, Læring.

 

 

VORES LØSNING:

 

En To dages-event fyldt med overraskelser, oplevelser, lege, ture, teambuilding, underholdning.

Elementer:

Dag 1: Undercover Konsulent Show, Orienterings”løb” i Roskilde med virksomhedsrelaterede budskaber, læring, lokalhistorie og sjov, Sejltur og middag på ”Sagafjord”, Natkoncert i Domkirken, Ølsmagning på hotel.

 

Dag 2: Teambuilding forløb med indkøbstur og mad-teambuilding over bål i skoven (frokost). Kulturelt program: Vikingeskibsmuseet, Domkirken. Festmiddag med Undercover Underholdning (Fotograf og Artisttjenere).

 

 

TILBAGEMELDINGEN:

 

​Hej Finn, Thomas,

1000 tak for et perfekt event, med kun rosende ord fra alle 90 nordiske medarbejdere for begge dage!
10000000 TAK!

 

Med venlig hilsen / Best regards
Jan Krusager, AA-AS/TSS-EN

Bosch Nordic

 

 

 

 

 

 

 

 

Udviklingsdag for BKÅ:

 

OPGAVEN

Ca. 90 medarbejdere fra et boligselskab i Århus, med forskellige daglige arbejdspladser, skal dels rystes sammen, få lidt mere teamspirit og stolthed, og også have en sjov dag med lærerige input omhandlende boligselskabet.

 

Ønsket Output: Forkælelse, overraskelser, Grin & Glimt i Øjet, Sammenrystning, Kollegialt Samvær, God Mad, Leg, Natur & Frisk Luft, Hygge, Aktiviteter med læring.

VORES LØSNING:

 

En heldagsevent fra 8-15 med to gennemgående Undercover personer: Naturvejlederen og Konsulenten. I et hæsblæsende tempo… for vi skulle nå meget sjovt på kort tid..

 

Elementer:

Morgenmad, 1½ time Teambuilding med Undercover Konsulenten. Resten dagen fungerede Konsulenten (nu out-of-cover) som vært, tovholder og Gamemaster, frokost, underholdende foredrag v/Undercover Naturvejleder, orienteringsløb med læring og walk and talk, samt ”Out of Cover” teambuilding/kommunikations leg. Eftermiddagskaffe. Afsluttende wrap up, præmieoverrækkelse og show v/Undercover Naturvejleder inkl. firmahyldesthymne med budskaber.

TILBAGEMELDINGEN:

 

Så har vi været til møde og fået lidt feedback på dagen. Fra virksomhedsnævnets side af var der kun positiv tilbagemelding. I gruppen synes vi at gåtur og spørgsmål var perfekt tilrettelagt.

 

Lego-opgaven var faktisk rigtig god, viser MEGET tydeligt hvor svært det kan være at opfatte og viderebringe et budskab mellem 2 led med en mellemmand imellem.

 

Det kan I sagtens bruge til andre boligforeninger, helt klart.

 

1000 tak for jeres indsats!

 

Toni Christiansen, Varmemester

BKÅ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Konference for Bayer (Crop Science Nordic)

 

OPGAVEN

40 medarbejdere fra hele norden som sælger produkter til landbruget skal på en konference rystes sammen og bl.a. have indarbejdet 4 kerneværdier på en sjov og inspirerende måde.

 

Ønsket output: Friske og engagerede deltagere til en dag hvor tungt (kunden sagde selv kedeligt 😊) fagligt materiale blev gennemgået punktvist af medarbejdere.

VORES LØSNING:

 

Undercover laver en eftermiddagsevent fra 14-18 med strategisk underholdning i form af Undercover teambuilding, konkurrencer og lege hvori de 4 værdier belyses på humoristisk vis. Således at deltagerne hele tiden er friske og klar til nye faglige indlæg.

 

Dagen faciliteres af to fiktive undercover personer. Finn, en smart business konsulent og Thomas, en mere praktisk begavet aktivitetskoordinator.

 

Elementer: En vekselvirkning mellem faglige oplæg fra medarbejdere, Undercover Konsulentens komiske foredrag og sjove teambuilding energizere/lege omhandlende de 4 værdier. Dagen kulminerer i et forløsende underholdningsshow med de to undercover figurer bl.a. med en stolt hymne omhandlende de 4 værdier.

TILBAGEMELDINGEN:

 

“Friday is hugday” gik lige ind!

 

Konferencen fortsatte i god ro og orden, og der blev talt en hel del om onsdagens ”strabadser” under middagen – hvilket jeg tolker som aldeles positivt!

 

Jeg har fluks sendt jeres faktura videre til betaling. Vedhæfter lige et par billeder fra dagen – og jeg lover at lægge en kommentar på Trust Pilot!

 

Tusind tak for jeres hjælp og entusiasme, vi havde en god og sjov dag.

 

Lene Busch

Bayer A/S

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Medarbejderdag for Bygningsstyrelsen

 

OPGAVEN

300 medarbejdere fra Sjælland og Jylland har den årlige Medarbejderdag. De skal rystes sammen, have det sjovt, have genopbygget lidt korpsånd og optimisme. De hyrer Eventbureauet After Work Arrangements/Nordic Events til opgaven på baggrund af et oplæg som blander Undercover Teambuilding med bureauets egen Teambuilding.

 

Ønsket output: En glad sjov dag med fælles aktiviteter, kommunikation og samarbejde. En dag der kan tales om og grines af i lang tid efter eventet.

VORES LØSNING:

 

Undercover laver i samarbejde med After Work Arrangements en dags-event fra 10-16 med Undercover Teambuilding, leg, kreativ byggeproces (Byg en Formel 1 bil i pap der kan køre og bære en person) og væddeløbskonkurrence i de konstruerede Formel 1 biler.

 

Elementer: Velkomst v/direktør som overdrager styringen til Undercover Konsulent, Finn. Busser fragter alle på 10 minutter til en nærliggende sportshal, og så er vi i gang med en dag fuld af Undercover Teambuilding, running frokost, leg, kreativ byggeproces og konkurrence, kaffe og kage, præmieoverrækkelse og show. Dagen ender med hygge reception og bobler. Hvorefter alle hentes af busser og kører tilbage til Københavner kontoret.

TILBAGEMELDINGEN:

 

Eventbureauet After Work Arrangements foretager grundig evaluering direkte med kunden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

foto: a-w-a.dk

 

 

Firmafest for BIF

OPGAVEN

750 ansatte i Beskæftigelses og Integrations Forvaltningen i Københavns Kommune skal holde den årlige firmafest.

Ønsket output: Skab en fest, der giver alle ansatte en særlig og kvalitetsfuld oplevelse som tydeligt viser et ønske om anerkendelse og forkælelse af medarbejderne.

VORES LØSNING:

 

Undercover skaber de underholdende overraskende, spektakulær og visuelle rammer for hele arrangementet. Allerede på gåturen fra stationen eller på vej ud af busser og biler bliver festdeltagerne sat i underfundig feststemning. Igen og igen bliver festdeltagerne mødt af overraskende begivenheder som i begyndelsen ikke tænkes som underholdning, men blot som sære tilfældigheder og akavet timing.

Festdeltagerne blev udsat for et overflødighedshorn af ”skjult underholdning” der skabte en oplevelse af stor forkælelse og ikke mindst sammenrystende grin og glæde.

Blandt de mange delelementer af ”skjult underholdning” var Fodboldbørn i alle etniciteter der delte gaver og blomster ud, Harekrishna-kor med sæbebobler, Artister mellem bordene og ned fra loftet, Festtaleren (Undercover Departements Chef fra Beskæftigelsesministeriet) ledsaget af Holbækgarden, der senere spillede til hyldest Hymnen.

Totalteater med festdeltagerne som stjerner..

TILBAGEMELDINGEN:

 

Kære alle i den ende...

 

Tak for et fantastisk bidrag til vores fest i fredags.  Vi synes det levede helt og fuldt op til vores bedste forhåbninger.  Sjovt, respektfuldt, overraskende og perspektiverende.  Vi har hørt masser af ros blandt deltagerne - fra den øverste ledelse (inkl politikerne) til en masse medarbejdere som siger: "tak for det!"

 

Så TAK fra os til jer.

 

Tak for samarbejdet - og de bedste hilsener

 

Peter Muschinsky, Ledelsesudviklingskonsulent

Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Housewarming og Firmafest for Sara Lee Norden

OPGAVEN

Sara Lee Norden skal indvie nyt domicil og samtidigt holde en stor firmafest for ca. 350 medarbejdere. De vælger at inddrage Undercover tidligt i planlægningsfasen til sparring og idegenerering.

 

Ønsket output: Læring og information om virksomheden. Fejring af succes, anerkendelse og forkælelse af medarbejderne, samt stolt fremvisning af det nye hovedkvarter. Alt sammen med humor, overraskelser og glimt i øjet.

VORES LØSNING:

 

Vi konstruerer en form for orienteringsløb i det nye domicil, hvor alle medarbejderne kommer rundt i hele huset i hold. Ledelsen fungerer som gamemasters og introducerer kort hhv deres egne afdelinger, samt de nye lokaler hver især. De fungerer samtidigt som ”poster” hvor en lille quiz omhandlende virksomhedens værdier, værktøjer og rekvisitter fra produktionen, samt info om det nye hus afholdes hvert sted. I stedet for point uddeles ”Sara Lee Dollars” påtrykt virksomhedens værdier. Undervejs møder holdene også hhv Undercover Konsulenten og Undercover Fotografen, der tager holdbilleder..

 

Dernæst fragtes alle deltagere med busser til et hotel, hvor festmiddagen toppes med Undercover Tjenere, og gensyn med både Undercover Konsulent og Undercover Fotograf, som alle mødes i et finaleshow hvor bl.a. en hyldest til virksomheden afsynges som fællessang med den opera-syngende tjener som forsanger.

TILBAGEMELDINGEN:

 

Hej Finn & Co.

 

Tak for sidst. Alle, uden undtagelse, har skamrost arrangementet og ikke mindst jer. Super godt gået!

 

I forbindelse med indvielsen af vores nye domicil, brugte vi Undercover Services til at levere en totalløsning for hele dagens- og aftenens event for ca. 350 medarbejdere. UCS var med hele vejen til både idégenerering og detailplanlægning af programmet. Det er svært helt at forstå hvad det er UCS leverer før man oplever det, så indtil det sidste var vi meget spændte på, hvad vi fik for investeringen.

Vi fik dog et ikke mindre end spektakulært indslag til vores event, som overgik alle forventninger: Jeg er virkelig glad for, at vi valgte UCS frem for mere traditionel underholdning. Det var en stor oplevelse."

 

Venlig hilsen/Best Regards

Lars de Santana Carlsen, HR Consultant
Sara Lee Norden A/S

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kickoff af ny kampagne for salgschefer Cafe Noir (Merrild Kaffe)

OPGAVEN

Merrild Kaffe arrangerer kick-off arrangement for deres salgschefer. Kickoff’et munder ud i en middag på Harridslevgård Slot. Formålet er at give Cafe Noir sælgerne en forsmag på det univers, der venter vinderne af en konkurrence som kommer til at køre henover vinterhalvåret. Præmien er en overnatning på ”Hotel Noir”, det fiktive Hotel der indgår i hele Café Noir kampagnen. Sælgerne skal dels underholdes og anerkendes selv og dels blive inspireret i forhold til at ”hype” konkurrencen overfor kunderne.

VORES LØSNING:

 

Undercover tilrettelægger og iscenesætter en aften på Harridslevgård Slot i Café Noir Kampagnens univers, bestående af mange mindre iscenesatte tableauer og situationer befolket med et mystisk og humoristisk persongalleri. Alt sammen i bedste Noir stil – en blanding af fransk film noir, let uhygge, mystik, surrealisme og humor.

 

Elementer: Tåge, lyseffekter, ridende dame i gevandter og ildjonglør i den mørke vinternat ved deltagernes ankomst til slottet. Mystisk fransktalende stuepige. Bugtalerdukke. Den Levende Statue (artist i rokoko-kostume) samt diverse kopier i voks. Operasang fra hulmurene i væggene. Butler der laver rundvisning på slottet med spooky anekdoter. Små indledende teambuilding øvelser, som at finde brænde til kaminen i festsalen, fine og åbne champagnen, skaffe glas og pindemadder osv.. Alt sammen kulminerende i et lille forrygende afslutningsshow.

TILBAGEMELDINGEN:

 

Tak for sidst til et superfedt arrangement!!

 

Nu vi skal til at planlægge videre med Harridslevgård omkring hotelnatten, er der så nogle ting, som du/I mener vi bør være opmærksomme. Hvad er gået godt / skidt. Det vil være rart at vide, hvis der er nogle ting, som vi skal være ekstra opmærksomme på.

 

Igen tak, for en fed og sort oplevelse :-)

 

Hanne Holt Clemmensen, Sales Coordinator

Merrild Kaffe A/S

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20 års Jubilæum/Kundearrangement/Reception for JCD A/S

OPGAVEN

JCD har 20 års jubilæum og afholder i den forbindelse kæmpe reception i egne lokaler. Virksomheden, medarbejderne, grundlæggeren og også kunder og forretningsforbindelser er inviteret og alle skal anerkendes og hyldes.

 

 

VORES LØSNING:

 

Undercover skaber et forløb der er personligt og skræddersyet til begivenheden, så medarbejdere, kunder og forretningsforbindelser får en stor oplevelse der er relateret til virksomheden og som gør et uudsletteligt indtryk og dermed skaber forbindelse mellem gæster og virksomhed ved hjælp af god humor.

 

Elementer: Et Hyldestshow med to undercover receptionsgæster, der uventet indtager scenen. Skræddersyet tale og overraskende underholdning.

TILBAGEMELDINGEN:

 

Tusind tak til Jer, for en uovertruffen præstation i forbindelse med vores 20 års jubilæum!

At se vores gæsters reaktion på Jeres ”taler”, var vildt morsomt og helt fantastisk…

 

Vi er meget imponerede over jeres humor og ikke mindst faglige niveau – bedre skuespillere skal man lede længe efter.

 

Manuskriptet var lige i øjet – den havde I simpelthen fanget SÅ godt.

 

En af vores medarbejdere måtte gemme sig under en bar – han ville jo ikke grine en kunde direkte op i ansigtet!

Vi har efter jubilæet fået rigtig mange tilbagemeldinger fra gæster, der grinende genfortæller deres oplevelse af situationen, af den pinlige stemning og af Jer.

 

Set med marketingsafdelingens øjne, har vi lavet en eminent investering. Ikke alene gav vi først og fremmest vores gæster, medarbejdere og jubilarer en oplevelses-gave i form af en anderledes hyldest – vi får også positiv branding på sigt… alle taler jo om det. Perfekt!

 

Eneste ulempe er, at vi ikke kan bruge Jer til vores 25 års jubilæum :o)

Tak for en god oplevelse og en flot præstation. I var virkelig med til at gøre dagen helt speciel.

Louise Bønsdorff, marketingsansvarlig.

JCD A/S

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Strategidag/Seminar for Vejdirektoratet

OPGAVEN

Vejdirektoratet skal holde deres årlige strategiseminar for 75 direktører, chefer og afdelingsledere. De ønsker et humoristisk take på dagen, som er i direkte forlængelse af dagens agenda og samtidigt indeholdt humor og sammenrystning.

 

VORES LØSNING:

 

Undercover skaber et sammenrystende Teambuilding-forløb af 1½ times varighed som overgang fra den mere faglige del af dagen til den mere sociale del. Indholdet består af skæve teambuilding-øvelser, kommunikationsøvelser, masser af grin og samarbejdsøvelser. Strategisk Underholdning når det er bedst.

 

Dagen faciliteres af to fiktive undercover personer. Finn, en tjekket konsulent fra FC Consult og ”Bo Bojesen”, en mere praktisk begavet aktivitetskoordinator fra ”BBForce”.

 

Elementer: En vekselvirkning mellem Undercover Konsulentens komiske foredrag og sjove teambuilding energizere/lege omhandlende den nye strategi. Dagen kulminerer i et forløsende underholdningsshow med de to undercover figurer bl.a. med en stolt hymne der hylder arbejdspladsen, medarbejderne og den nye strategi.

TILBAGEMELDINGEN:

 

Kære Finn og Thomas

 

Jeg skylder jer en (uddybende) kommentar/anbefaling og den giver jeg med glæde:

 

Vi har holdt det årlige strategiseminar for 75 direktører, chefer og afdelingsledere og hyrede i den forbindelse Undercover Service som et frisk pust som afslutning på dagen. Og det må man sige, at vi fik!

 

Thomas og Finn formår at finde balancen mellem et fagligt udgangspunkt og ren underholdning og det var derfor en rigtig god overgang fra et meget fagligt dagsprogram til et mere socialt aftenarrangement.

 

Det geniale ved konceptet er helt klart at det ikke bare er ren standup underholdning eller tilsvarende, men at hele følelsesregistret kommer på banen fra det pinlige og helt absurde til forløsning med humor og latter. Min grundidé med at hyre Undercover Service var, at få en god og sjov oplevelse som fælles reference i stedet for de traditionelle teambuilding øvelser. Vejdirektoratets ledelse drøftede hele dagen den lagte strategi med fokus på at "levere varen" - og det må jeg i den grad sige, at Undercover Service gjorde.

 

Der er kvitteret med en flot score på 4,2 i evalueringen på en skala fra 1-5.

 

Venlig hilsen

Maja Maar Andersen, Udviklingskonsulent

Vejdirektoratet

 

Strategisk Underholdning og Teambuilding
Strategisk Underholdning og Events Under
Undercover%20Teambuilding%20Bayer%20(2)_
Byg%20en%20Formel%201%20a-w-a_edited.jpg
To-dages Arrangement
Udviklingsdag
Konference
Medarbejderdag
Firmafest
Housewarming
Kickoff
Jubilæum
Seminar
bottom of page