top of page

Event for Kristensens Properties

Ring direkte på

+45 33 25 34 22

OPGAVEN

Kristensen Properties har kontorer i hhv Tyskland og Danmark. Det kan nogle gange føles som en lang distance at samarbejde og kommunikere over.

 

KP har brug for at lave en sjov og sammenrystende event i Tyskland, hvor alle medarbejdere fra flere lokationer i hhv. Danmark og Tyskland får en fælles oplevelse, der både kan fremme kommunikationen og kan bruges som reference i mange år frem.. De ønsker at oplægget udelukkende holdes på tysk og dansk.

 

VORES LØSNING:

Et humoristisk dobbelt-undercover setup med hhv. teambuilding (på dansk og gebrokkent tysk) om eftermiddagen med ”Kommunikation” som tema og besøg af en undercover festfotograf under middagen.

 

Som finale indgår Konsulent og Fotograf i et samlende og forløsende afslutningsshow, hvor vi bl.a. hylder virksomheden i sang og komik, og hvor det går op får deltagerne at det hele har været et setup – et yderst underholdende, mindeværdigt og sammenrystende setup.

 

TILBAGEMELDINGEN:

”Mange tak for jeres fantastiske indsats med at få os rystet godt sammen inden festen fredag aften. Tak Finn, fordi du tog udfordringen op med at lave din konsulent-performance på tysk/dansk. For du blev godt nok MEGET stille i telefonen, da jeg bad om, at alt foregik på tysk/dansk. Men du klarede det super godt, og ellers måtte vi andre jo bare übersetzen! 

 

Øvelserne var med til at folk (tyskere/danskere/københavnere/jyder) blev rystet rigtig godt sammen inden aftenens middag. Jeg har endnu ikke oplevet, at der har været så god kommunikation allerede fra middag-ens begyndelse.

 

Her til morgen/formiddag mailer hhv. kommer folk forbi mit kontor for at rose arrangementet og ikke mindst jeres præstation. Der skal nok stadig være nogle kolleger, der regner med/håber at se konsulenten i løbet af det næste halve år J

 

Fotografen høster også mange roser, og selvom nogle hurtigt linkede ham sammen med konsulenten om eftermiddagen, bidrog din indsats, Thomas, rigtig fint til at folk morede sig godt. Hymnen og jeres finale var også super! Tyskerne har allerede bedt om at få hymnen tilsendt. Nu glæder vi os bare til at se alle billederne.

 

Alt i alt tak for en rigtig god indsats – I har på en rigtig god måde formået at forbedre kommunikationen hos os ikke kun i fredags, men også fremadrettet.

 

Jeg kan på det varmeste anbefale jer til andre.”

 

Lone Bøgh, Kristensen Properties

bottom of page