top of page

Ring direkte på

+45 33 25 34 22

”Set med marketingsafdelingens øjne, har vi lavet en eminent investering. Ikke alene gav vi først og fremmest vores gæster, medarbejdere og jubilarer en oplevelses-gave i form af en anderledes hyldest – vi får også positiv branding på sigt… alle taler jo om det. Perfekt!”

Louise Bønsdorff, marketingsansvarlig.

JCD A/S

Imagekonsulenten

Strategisk Underholdning der kan benyttes som en humoristisk hyldest til en medarbejder, samtidig med at virksomheden på en overraskende og sjov måde får fortalt om sig selv.

Velegnet til jubilæer, receptioner eller runde mærkedage.

 

Setup

En gæst indtager talerstolen til jubilæet eller receptionen. Han hævder at han og jubilaren har kendt hinanden I mange år og at de sammen for 25 år siden planlagde arbejdet med det image, som hovedpersonen I dag høster anerkendelse for.

 

Hovedpersonen ved naturligvis med det samme, at det er en opdigtet historie, men de fleste gæster er I tvivl langt hen ad vejen, for de kan nikke genkendende til de historier og karaktertræk, der bliver omtalt I den morsomme tale.

 

Imagekonsulenten er på forhånd blevet fodret med insider viden og stikord om hovedpersonen og hans/hendes virke fra de nærmeste medarbejdere og måske endda ægtefælle.

Deltagerne oplever en rigtig sjov og personlig tale om hovedpersonen og får kendskab til hovedpersonens og virksomhedens historie.

 

Medarbejdere, gæster, forretningsforbindelser får en unik oplevelse som omhandler en anerkendt kollega eller chef. Dét at tilhørerne er I tvivl I starten, og måske endda synes det er lidt pinligt, er med til at mejsle oplevelsen ind I hukommelsen.

 

Man har fået hyldet firmaet og/eller hovedpersonen i tale, underholdning og sang. Showet og sangen efterlader gæsterne og hovedpersonerne, glade og i højt humør ..

 

Virksomheden får hyldet en trofast medarbejder, giver gæsterne en stor oplevelse og får samtidigt brandet virksomheden til kunderelationer og andre inviterede.

bottom of page