top of page

Referencer

Ring direkte på

+45 33 25 34 22

Konsulentvirksomhed

Kære undercoveragenter

 

Jeg havde fornøjelsen af at være offer for jeres konsulentshow på FFUK’s årsmøde i maj i 2015, og jeg kan stadig her i januar ’16 mærke latterboblerne i maven, når jeg tænker tilbage på det. Så endnu engang tak for en forrygende underholdende performance.

 

 Lene Thomsen, Specialkonsulent

Skanderborg Kommune

FFUK, Foreningen For Udviklings Konsulenter

 

Hej Thomas

 

Medarbejderne taler stadig om jeres fantastiske oplæg her 2 måneder efter; om pockets full of gratitude etc. Det var en kæmpe oplevelse for os alle.

 

Med venlig hilsen

 

Jannie Moon Lindskov

Centerleder,

Dansk Center for Undervisnings Miljø

 

 

Kære Finn

 

De har talt om dig HELE dagen i dag. Hold kæft hvor har vi grinet, og hvor er du dog en fantastisk skuespiller! Jeg sender din mail rundt i huset så kan de alle få lejlighed til at give dig nogle linjer med på vejen.

 

Therese Ketager

Projektkoordinator

Rehfeld

 

Hej Thomas,

Tak for sidst, det var skæppe sjovt. Jeg har aldrig set så mange mennesker sidde og ikke kunne holde tårerne tilbage af grin. Det var noget af det sjoveste jeg har været med til i mange - mange år, tusinde tak. Det skabte en hel vild god stemning hele aftenen og tiden fløj jo bare af sted. SUPER.

 

Glæder mig til at se de ”Meget dejlige” billeder…..

 

Peter K. Hartvig

Hartvig Consult

 

 

Hej Finn,

 

Jeg er sikker på at du også har udgivet et par værker om kunsthistorie og modernismes indflydelse på den klassiske kunst og opbruddet med sen-barokken…

 

Spøg til side.

 

Det vi har brugt jer til, er en kick-off på en proces vedrørende vores arbejde med virksomhedens værdier. Hvor vi traditionelt har anvendt en mere seriøs tilgang, så vi her en mulighed for at bruge humor som et element til at kickstarte processen. Det betyder for os at medarbejderne har fået en god oplevelse og er nu positive overfor den videre proces.

 

Med venlig hilsen

Mads Rørdam

Bridgeconsulting A/S

 

Hej Undercover

Jeg synes det var et genialt setup - helt vildt, at det lykkedes ham at tage os med så langt før vi gennemskuede ham. Sjovt at bemærke de samtaler det gav anledning til omkring lidt frygt for at vi skulle arbejde sammen med ham fremover og fuldstændig uforståenhed omkring, hvordan en ellers meget kompetent kollega kunne gå så galt i byen og tænke "Finn" ind i teamet. Han var helt genial i sin kejtede måde at være på. Alt i alt en super oplevelse som jeg vil tænke tilbage på med et smil om læben!"

Dorthe Thyri Rasmussen

Chief Consultant,

Mannaz

bottom of page