top of page

Ring direkte på

+45 33 25 34 22

Festfotografen

 

Undercover Festfotografen er ekstra forkælelse af dine gæster.

 

De får en oplevelse, de ikke havde drømt om og som de aldrig vil glemme...

 

Undercover Festfotografen er forrygende underholdning til

* fødselsdage

* jubilæer

* receptioner

* konfirmationer

* bryllup

* kobberbryllup

* sølvbryllup

* guldbryllup

* diamantbryllup

* og i det hele taget til alle fester og arrangementer, hvor man inviterer gæster som skal feste og more sig sammen.

 

 

Festfotografen sørger for at I får en uforglemmelig dag som en af de morsomste fester jeres gæster har deltaget i.

 

Festfotografen er skarp stilfuld underholdning. Allerede under velkomstdrinken virker han som den perfekte icebreaker. Gæsterne kommer til at grine meget mere end de havde forberedt sig på… og fundamentet for en god fest er lagt.

 

Festfotografens tilstedeværelse virker helt naturligt - til trods for at han selv virker noget fejlplaceret... En vigtig dag skal selvfølgelig fotograferes -

 

Festen kommer hurtigt i stemning med gæster der veksler skjulte grin og indforståede blikke. Ligesom alle hurtigt får et fælles samtale emne - "Har du set fotografen?"... "Tror du at han sjov med vilje?" osv.....

 

Og selvom fotograferingen tilsyneladende ikke er tænkt til at skulle tiltrække sig opmærksomhed, begynder gæsterne alligevel at more sig med at betragte hvordan andre gæster håndterer mødet med den meget anderledes Festfotograf.

 

 

Setup

Festfotografen er et studie i underspillet humor.

 

Han går meget op i sit job, virker selvhøjtidelig, meget alvorlig, ja, næsten bedemands-agtig og i særdeleshed temmelig humorforladt.

 

Den alvorlige og let akavede Festfotograf prøver at få folk til at smile og til at se ordentlige ud på billederne. Gæsterne tror han er ufrivillig komisk og kan ikke lade være med at grine. Og netop i det øjeblik knipser han.

 

Det giver en samling gode fotos af gæsterne, som I naturligvis efterfølgende modtager.

 

Festfotografen formår på kort tid at gøre fotograferingen til en kompliceret og komisk affære og den eneste der ikke kan se det morsomme i situationen, er fotografen selv. Hvilket bare gør situationen endnu mere pinlig, absurd og komisk.

 

Vores udstyr er professionelt og det, at vi fanger folk på det "forkerte" ben gør, at billederne bliver rigtig gode.

 

Festfotografen laver velkomstbilleder, fotograferer desuden ved bordene og slutter af med et fællesbillede som udvikler sig til et lille, forrygende morsomt show og det er først her det går op for gæsterne at det hele har være et set-up, endda et yderst underholdende set-up.

 

Vore optrædener vare typisk 3-4 timer – fra velkomstdrinken til og med vores 25 minutters afslutningsshow forklædt som fællesfotografering, som vi sædvanligvis lægger lige inden desserten, eller det der svarer til det. Showet er en blanding af komik og sang.

 

 Vi opfatter os selv som et supplement til festen - vi skal ikke tage unødig fokus fra hovedpersonerne og eventuelle talere og sange. Festen skal have sit eget liv, som vi skal krydre med en god portion humor. Derfor er forløbet heller ikke uafbrudt underholdning fra velkomst til finaleshow - det er mere punktvise indsatser, som spreder en god humoristisk understrøm og stemning og som jo altså kulminerer i et fuldfokus afslutningsshow. . 

 

Festfotografens optræden er i høj grad baseret på troværdighed, mere end slapstick. Således at forstå at vi får folk til at grine, FØR de ved, at vi er morsomme med vilje.

 

Gæsterne tror med andre ord, at festfotografen er ufrivilligt komiske og det hele får derfor karakter af skjult kamera, frem for fuld fokus underholdning. Dette indtil et vist punkt hvor det hele er så morsomt at det begynder at gå op for folk at det er tilsigtet og iscenesat.

 

Skal jeres fest have en skæv humoristisk dimension og gå over i historien, er Undercover Strategisk Underholdning et godt bud.

 

Vores Undercover-tilgang er altid strategisk, også når det gælder private fester. Vi bygger et Undercover forløb op omkring festen og dens hovedperson med det formål at hylde festens midtpunkt, gøre festen til noget ganske særligt og at give gæsterne en helt unik og yderst morsom oplevelse, de vil huske meget længe.

 

 

Gæsterne

Bliver rystet sammen og får en kanonstart på festlighederne.

Får et fælles samtaleemne der vækker både undren, tvivl og morskab.

Får grinet sammen.

Får en kæmpeoplevelse, de husker i mange år.

 

Dig som holder festen

Får givet festen en fantastisk start og en ekstra dimension af god humor.

Forkæler dine gæster med overraskende og unik underholdning.

Får skabt en fest som alle gæsterne vil tale om i mange år.

Får også selv grinet godt igennem.

Får i det hele taget skabt en stærkt humoristisk begivenhed.

Tusinde tak for en fantastisk underholdning. Vores gæster blev kørt rundt i manegen rent følelsesmæsssigt. De svingede mellem dyb undren, var opgivende, prøvede at udrede om du var autist, for til sidst at bryde ud i latter (med tårer).

 Og så glæder vi os til at modtage billederne.

Endnu en gang tak for god underholdning. Du fik vist også lige et par kommende kunder der J.

De bedste hilsner fra Irene og Finn

Vi siger også tak for sidst og for en fantastisk underholdning- du var super super dygtig, sjov og virkelig god til at spille din rolle! Og Lotte er så glad over sin fest, med en masse glade gæster og siger at du med dit show gav hende en oplevelse for livet! Så det jo bare skønt!!

Rigtig mange gæster har meldt tilbage og er bare helt vilde med dig og har virkelig moret sig og flere siger det er længe siden de har grint så meget! Så godt!!

Det var da en del billeder må man sige!

Du kan bare sende dem til mig , vi glæder os vildt til at se dem!

Hej og endnu engang tak fra Lonnie

 


Tusind tak for i går, det var helt fantastisk og min bekymring var fuldkommen ubegrundet. Flere af gæsterne har meldt tilbage at de simpelthen ikke kan glemme fotografen og at det var et fantastisk show. Så igen tak for at du var med til at gøre Michaels fest uforglemmelig.
Nu glæder vi os til at modtage billederne.

Mange hilsner
Charlotte.

 

Så har jeg modtaget de mange, meget flotte billeder- der er virkeligt et skud fra enhver situation af festen. 

Super kvalitet.

Jeg vil glæde mig rigtig meget til at vise dem til mor og far.

 

Endnu engang tusind tak for den gode underholdning.

 

Med venlig hilsen 

Annette

Ville blot sige dig tak for indsatsen og umådelig god underholdning ved mine forældres guldbryllup i fredags. Det var lige i skabet og alle gæster samt mine forældre var ovenud begejstrede. Blot en enkelt gæst henvendte sig til mig undervejs og spurgte om ikke fotografen var lidt mærkelig, men der var ingen overhovedet der gennemskuede dig før til allersidst ved fællesbilledet. Klasse !

Det er bestemt ikke sidste gang vi booker Undercover.

 

De bedste hilsener

Jesper

Mange tusind tak for en super underholdning til Rasmus’ konfirmation. 
 

Den sad lige i skabet og bedre bekræftelse end en stor impulsiv farvel- krammer fra Rasmus, fås ikke fra den side. :))
 
Jeg havde været lidt nervøs for hvad én af gæsterne som er fotograf ville sige, men efter at ha´ set dig i aktion et par timer sagde han:" Det kan godt være at han er skingrende skør, men han kan sgu nogle teknikker. Tag det bare roligt Lizzette, det skal nok blive nogle gode billeder" mumlede han nærmest undrende. :))
  
Og så var der alle de andre, som kom og spurgte hvor jeg havde fundet dig, om du fejlede noget, om du overhovedet var fotograf, om jeg ikke skulle gi´ dig noget mad, om du var syg, osv. osv.
 
Og så skal det da lige nævnes, at selvom jeg kendte til arrangementet så fik jeg det faktisk også lidt skidt med at du bare sad dér og kun indtog to glas vand under hele seancen. :)))
 
Så tak for et fantastisk bidrag til vores fest.
 
Jeg ved med sikkerhed at du nok skal høre fra nogle af gæsterne som nu har fået en god ide. ;)
  
Mange venlige hilsner
 
Lizzette

bottom of page