top of page

Ring direkte på

+45 33 25 34 22

HR Chefen

Strategisk Underholdning der giver medarbejderne en yderst morsom oplevelse med udgangspunkt i virksomhedens egen agenda. En oplevelse der bringer sjov og positiv energi til et efterfølgende møde, seminar, fest eller arbejdsdag.

 

Setup

Virksomheden har ansat en ny HR Chef, som har en helt ny måde at se medarbejderudvikling på.

 

Hans idéer og kommende tiltag virker mildest talt lattervækkende, men da han samtidigt virker meget troværdig i sin fremtoning, bliver grinene holdt tilbage. På et tidspunkt bliver det hele dog så absurd at medarbejderne ikke længere kan holde latteren tilbage. Til trods for at de stadig tror han er deres nye HR Chef.

Deltagerne

bliver bragt på gyngende grund og får reflekteret over egen hverdag og virksomhedens kerneværdier. Deltagerne får en unik, humoristisk oplevelse og et samtaleemne der rækker ind i fremtiden.

 

Virksomheden

kan få lagt budskaber ind som fremmer arbejdsglæden, fællesskabet og korpsånden. Virksomhedskulturen bliver bragt i spil på en subtil måde og kan give anledning til mange snakke efterfølgende.

"Jeres show passede perfekt til den omstilling/ændring jeg er ved at gennemføre her i Bladkompagniet.

 

Det var glædeligt, at jeg kunne konstaterer mange havde mod og lyst til, allerede inden den endelige afsløring kom, at tage en dialog med mig om det nu var en det rigtige valg (af HR Chef) jeg havde truffet med hensyn til personkarakter."

Lars Bock-Poulsen, Adm. direktørBladkompagniet

bottom of page