top of page

"1000 tak for et perfekt event, med kun rosende ord fra alle 90 nordiske medarbejdere for begge dage. Jeg håber I også selv er tilfredse. 10000000 TAK " 

Jan Krusager
AA-AS/TSS-EN

Bosch Nordic

Ring direkte på

+45 33 25 34 22

Events

- visuelle, humoristiske og fantasifulde events der bliver husket

Med enkle, men storslåede og visuelle midler og godt gennemsyret af humor, skaber vi i samarbejde med kunden et undercover event som udmærker sig ved sin originalitet, sin relevans og sin fantasifuldhed.
 

Setup

En undercover event kan være alt fra en alternativ firmaskovtur over et spektakulært middagsarrangement til et heldagsarrangement omhandlende virksomhedens kerneværdier.

 

Med vores baggrund i kunst, humor og værdiprocesser tilfører vi disse arrangementer en særlig legende energi, der understøtter at alle deltager med smil og engagement.

Samtidigt bygger vi bro mellem fagligt indhold og sjove inspirerende oplevelser. Og mellem underholdning og faglighed. Vi kalder det Strategisk Underholdning.


Alle arrangementer kan tilføres en undercover event oplevelse. 

 

Ring til os og bliv inspireret til at give jeres arrangement et ekstra lag af oplevelse.

 

En undercover event bliver husket i mange år!

 

Medarbejderne

Får en stor, anderledes og humoristisk oplevelse. De får vendt og drejet værdier eller temaer på en ny og overraskende måde.

De kommer ud af komfortzonen, de får grinet, de bliver aktiverede, de får hyldet sig selv og teamet.

 

Virksomheden kan bruge Undercover Events til at

  • formidle budskaber i en humoristisk kontekst

  • styrke de interne relationer

  • åbne for kreativ tænkning til en videre proces

  • at give medarbejderne en anderledes oplevelse, der forbinder dem til virksomheden på en sjov måde og som de vil huske i mange år.

bottom of page