top of page

"Du lovede ikke for meget, da du før arrangementet sagde, at det ville blive den sjoveste firmafest. Det var fantastisk underholdende at følge med i og alle uden undtagelse havde en fantastisk aften. Fantastiske gode billeder ;-)”

Per Christensen,

CC Christensen & Esprit

Ring direkte på

+45 33 25 34 22

Firmafest

Firmafest - relationsskabende og yderst morsom strategisk underholdning.

 

UnderCover bruger sin strategiske tilgang, når vi skaber underholdning til firmafester:

 

Underholdning skal være brugbart og relevant for virksomheden. Den skal skabe et varigt indtryk, der bidrager til den positive fortælling om virksomheden. Og så skal det være rigtig sjovt og gæsterne skal grine igennem.

 

Derfor skræddersyer vi hvert arrangement i dialog med kunden, så forløbet blive både troværdigt, morsomt og relevant.

 

Vi har et væld af kombinations muligheder, som alle spænder over troværdighed, undren og til sidst forløsning og show.

 

Setups

Særligt populære Undercover Personer til firmafest for tiden er Fotografen, HR Chefen, Konsulenten, Faglig Underholdning som optakt og Artisttjenerne.

 

Vi udtænker også større Events, hvor vi skaber en rød humoristisk tråd gennem et helt arrangement.

 

Yderligere inspiration se Services

Deltagerne

får først og fremmest en unik sammenrystende oplevelse sammen. De interne relationer styrkes da alle er på glatis sammen.

 

Medarbejderne griner sammen, samtidigt med at aktuelle og firmarelevante emner bliver bragt i spil på en ny, humoristisk og temmelig utraditionel måde.

 

Virksomheden

kan bruge Undercover Firmafest Underholdning til, dels at forkæle medarbejderne med en stor humoristisk oplevelse de vil huske i mange år, og også til at formidle budskaber i en humoristisk og festlig kontekst.

Ligesom det bidrager til virksomhedens fortælling om sig selv – at virksomheden har god humor, og at vi nu internt har en ”hemmelig og eksklusiv” oplevelse sammen.

bottom of page