top of page

Referencer

Ring direkte på

+45 33 25 34 22

Kommune (herunder institutioner, plejehjem, skoler)

”Vi havde i forbindelse med indflytningen i et nyt rådhus, hvor administrationen skulle samles under samme tag fra 6 forskellige adresser, inviteret Undercover Service ind til at give et oplæg om, hvordan vi på tværs af afdelinger kan arbejde med en samskabende kultur og et fælles vi. Der var samlet ca. 600 administrative kolleger, som alle fik en noget uventet og lærerig oplevelse da FC Consult indtog scenen og med rund hånd delte gode råd ud. Mange græd af grin, andre fornøjede sig i stor stil med at betragte kollegaernes forskellige reaktioner efterhånden som brikken faldt og enkelte valgte at forlade lokalet i frustration over HVOR dårlig en ekstern konsulent kunne være. Så alt i alt et yderst vellykket oplæg, der både har givet os en fælles oplevelse udover det sædvanlige og et fælles sprog, der i dagligdagen hurtigt kan bringe et smil frem blandt kollegaerne.”

 

Chefkonsulent,

Lene Thomsen, byråds- og direktionssekretariatet,

Skanderborg Kommune

 

Hej Finn

 

Tak for sidst. Det var helt forrygende. Jeg blev mødt af en masse knus fordi det i går var Random hug day i Skolegade J Det var en meget begejstret personalegruppe, der stadigvæk grinede og kom med citater tirsdag. Jeg var ikke kommet hjem i mandags før jeg fik de første sms’er med tak for en fed oplevelse, og tak for at vi tog r…. på dem J Vi har i ledelsesteamet aftalt, at hymnen bliver taget frem når vi har fællesmøde, så den bliver en del af os J

 

Endnu en gang tusind tak for en fed oplevelse

 

Jeanette Mai Rasmussen, Daglig leder, Århusbakken/Midtbyen

Silkeborg Kommune

 

Kære Finn,

 

”Timerne med Undercover flyttede vores grænser så meget, at vi ikke opdagede de mange grænser vi flyttede bagefter, da vi blev konkrete på hvordan vi skulle opnå større arbejdsfælleskab på tværs af to afdelinger fremover. Den sjove oplevelse fra timerne med Undercover har smittet positivt af på vores indsats for at smelte to kulturer sammen. Vi griner stadig, når vi tænker tilbage på dagen. En medarbejder har tilkendegivet, at den gode dag var en vitaminindsprøjtning til hendes arbejdsglæde”.

 

Mvh

Karima Isert, Stab for Voksne, Job og Sundhed,

Herlev Kommune

 

Hej Finn

 

Det er mig/os som siger så meget tak for en uforglemmelig formiddag – der er fortsat kollegaer som går og fniser lidt i krogene, og på væggene er opsat ”Random hug day” skilte.

 

Du var gennemført, og fik netop alles følelses ud på et sidespor,- så tak for det. Vores Chef har været i HR-afdelingen og ”solgt” konceptet, og der er positiv stemning over hele linjen. Vi andre er allerede også gået i gang med at brede budskabet om dig – men kun for de indviede.

 

Regning kan forfattes på melodien ”I feel good”

 

Tak for en god og anderledes oplevelse

(Pinligt at jeg ikke har skrevet før nu, men vi er taknemmelige)


Lene Wilken Pedersen

Arbejdsmarkedssekretariatet

Høje Tåstrup Kommune

 

Hej Undercover,

 

Tak for sidst!! Hold da op en fornøjelse det var – og stadig er for os. Flere af øvelserne har allerede været i brug – med et meget stort glimt i øjet. Der er ingen tvivl om, at det har givet stof til eftertanke. Både i forhold til vores reaktion på alle prøvelserne – men også i forhold til, hvad man udsættes for – og lader sig udsætte for.  Dagen efter, havde vi et forløb med en ekstern konsulent… Det var svært at holde masken, da de engelske termer sneg sig ind og diverse øvelser vakte minder fra gårsdagens udfoldelser… Det var tydeligt at se, hvor I havde fundet jeres inspiration… Og at jeres konsulent ”findes” derude – måske ikke i en krop – men elementerne er der hos flere, hvis man kigger efter!

 

Der har efterfølgende været stor tilfredshed med arrangementet, hos dem jeg har talt med. De var enige om, at I er meget dygtige og som en af vores ledere sagde dagen efter: ” De findes jo derude, den slags konsulenter…”.

I manglede dog en ting, for at være 100% troværdige: CV´et. Alle konsulenter fra CBS (og andre højere magter) lister deres fortræffeligheder op, inden de går i gang med den kloge tale… Det har I måske droppet af nogle gode grunde. Hvis ikke, var det et forslag til at udvikle på figuren. For det var der flere, der pointerede bagefter (i bagklogskabens ulidelige klare lys!).

 

Har du brug for mere/flere ord fra mig?

 

Du kan tro, at I er i vores bog for fremtidige arrangementer. Krydser for at det kan lade sig gøre igen!

 

Tak for 1½ time ”i helvede” – for min del (hold da op, hvor var det svært at holde masken, når man ved, hvad der skal ske) og på forhåbentlig gensyn!

 

Med venlig hilsen

Gitte Manuela Naundrup Nielsen
Uddannelses- og udviklingskonsulent

Ishøj kommune

 

 

Hej Finn

 

Tak for sidst. Jo det er der blevet talt meget om og grinet af – ”we do this for the team” siger folk her. Vi har også klappet lommer. Så det har bestemt levet op til forventningerne!

 

Lotte Vandel, Leder af Socialservice, Integration og Misbrug
Job- og SocialCenteret
Solrød Kommune

 

Hej Finn

 

Tak for sidst.

Jeg kan love dig for, at det var en god fest, ikke mindst p.g.a. din deltagelse, som er blevet kommenteret ivrigt i dagene efter og du er også blevet citeret flere gange, til stor morskab.  ” Tak for en mega super fest ” stod der på tavlen mandag morgen.

 

Mine forventninger blev til fulde opfyldt og det var rigtig sjovt at se de forskellige reaktioner på din tilstedeværelse og efterfølgende har flere medarbejdere fortalt mig om, hvordan de oplevede dig. Lige fra irritation og forargelse over din ” nørdede” fremtræden og ” han er bare for meget ” til ” hvor er det synd for ham, - jeg overvejede faktisk om jeg skulle hjælpe ham ”

Ligeledes er det lykkedes at skabe den der tvivl om, - er det rigtigt ? eller er det gas ? Skal han virkelig være hos os ?

 

Bagefter kunne alle bare grine af hinandens reaktioner.

At jeg så er blevet mobbet lidt efterfølgende i forhold til min troværdighed, - det overlever jeg.

Forstander
Karen Sørensen
OK - Plejecentret Dreyershus

 

 

Kære Thomas

Bare lige en hilsen herfra, for at fortælle at dit indslag var en stor succes!

Tusind tak fordi du gjorde vores fest helt uforglemmelig!

Camille Toft

Forretningsudvikling

Odense Kommune

 

Hej Thomas

 

Vil blot fortælle at en hel del af gæsterne efter din optræden har meldt at de syntes det var super og et rigtig godt indslag – meldingerne var meget positive – også fra hovedpersonen selv. Arne kom forbi og takkede mange gange for talen og showet. Så klap dig selv på skulderen – godt gået.

 

De bedste hilsener

Jørgen Madsen,

Vejle Kommune

 

 

Hej Thomas.

 

Tak for sidst - særdeles vellykket! Vi har fået så mange gode tilbagemeldinger om både dig og tjeneren at vi bare er helt stolte over at ha været med til planlægge festen. Så - KÆMPE ROS til jer begge!

 

- og sikke nogle fantastiske billeder! De er bare suveræne!

 

Tusind tak for at ha været med til at gøre vores afskedsfest både uforglemmelig og rigtig sjov!

 

Rigtig god jul og godt nytår til dig og din makker - I har begge fortjent det rigtig meget!

 

Venligst

Lisbet Sand, Teknisk Forvaltning

Helsingør Kommune

 

 

Kære Finn

 

Tusinde tak for jeres super professionelle indlæg, det var med til at gøre dette personaleseminar til noget helt specielt.

 

Som lovet kommer her nogle udtalelser fra personalet.

 

Den ene dagligleder skrev:

 

En fantastisk oplevelse.

 

I starten undrende i forhold til en tilsyneladende meget dårligt forberedt oplægsholder – virker synligt nervøs og fumler sig igennem introduktionen.

 

Kort efter er det nærmest umuligt at følge med i oplægget – members inside the team, menbers outside the team – samt et virvar af streger på kryds og tværs. Meget frustrerende, jeg begynder at tænke på at vores overordnede leder vist er gået ret galt i byen da han hyrede Undercover service som oplægsholdere. Hvordan får jeg sagt til Mikael at vi absolut ikke kan bruge dette firma til at følge os det næste halve år.

Nu begynder jeg at blive bekymret for om Finn måske er så stresset at han falder om og vi bliver nød til at ringe efter en ambulance. Han ser meget dårlig ud.

 

Da tillidsøvelserne starter og jeg ser samspillet mellem de 2 personer begynder jeg så småt at fornemme at det måske blot er en joke. Jeg får sendt sedler hvorpå der står spørgsmål om hvorvidt dette skal tages alvorligt. Personalet viser med deres mimik tydeligt at dette er ”for langt ude” – nogle er nød til at gå ud af lokalet og andre laver himmelvendte øjne.

 

Alt i alt var det en fantastisk oplevelse som jeg aldrig glemmer.

 

Personalet skrev:

 

Fordomme kom til live ved synet af jakkesæts fyren. Tasken midt på gulvet distraherede, var ved at opgive på grund af alt det engelske. Troede Finn vil gå ned med stress.

I spillede spillet hamrende godt – rigtig god oplevelse.

 

Først virkede det tjekket – jakkesæt, sproget, consulting osv…. alligevel fik man medlidenhed med Finn over hans kikset måde at fyre den af på… Endelig en fed oplevelse… mere af det. Tak!!!

 

1 tanke; de var gået forkert… 2 tanke; dårlig planlægning fra ledelsens side… 3 og 4 tanke; Grin og højere grin!!! hylende morsomt, virkelig godt udført!!!

 

Tusinde tak på vegne af

Overordnet leder

Mikael Hildebrandt

Lille Værløse Fritidstilbud

 

 

Hej Thomas

 

Du kan hilse Finn og sige, tusind tak for en super forestilling som konsulent - den gik rent ind :)

 

Han er suveræn i sin måde at optræde på - så total upåvirket af folks fnisen m.m. Nogle gik oveni købet ud, under påskud af at skulle på toilettet, men kun for at komme af med det grin, der konstant var på vej og som til sidst ikke kunne tilbage holdes. Man sidder jo trods alt ikke og griner af en konsulent, der skal forestå at implementere ”den gode proces” i afdelingen.....

 

Der gik omkring 3/4 af tiden inden de fleste af deltagerne forstod, at det var en joke og der var til sidst ikke et øje tørt, da hele affæren endte i en "hymne" til afdelingen.
 

Samtalen omkring kaffe bordet her til formiddag omhandlede da også hovedsageligt dette emne. Endvidere skriver vores chef i sin "tak for sidst" mail - "En rigtig god dag med det sociale i højsædet. Dog ikke at forglemme det meget kompetente og inspirerende indlæg om de kulturskabende processer i organisationen med mange gode anvisninger på værktøjer og små psykologiske fif":)

 

Kan varmt anbefales, hvis der skal noget kolorit på arrangementet.

 

Mvh

Marianne S. Jensen

Hedensted Kommune

 

Hej Finn og Bo

 

Vi takker for en fantastisk pædagogisk dag. Alle vore lærere var hele rækken af følelser igennem. Uro, pinlighed, irritation, medlidenhed, vrede og til sidst en stor forløsende latter.

 

Det var virkelig en oplevelse. De sidste dage er gået med en masse snak og gode grin, når folk mødes på gangene eller på lærerværelset. Og det vil de helt sikkert blive ved med en rum tid endnu.

Vi har alle haft meget glæde af jeres "foredrag" og det har helt bestemt været pengene værd. Vi kan kun anbefale jer til alle der krydser vores vej.

TAK og god sommer til jer også.

 

Peter og Asser vil forfærdelig gerne have teksten til Højby Hymnen - kan det lade sig gøre?

 

Med venlig hilsen

Ulla Jakobsen

Højby Skole

 

 

Kære Finn.( Thomas!)

Tak for den vildeste oplevelse i forbindelse med din optræden på vores personaleweekend i Klub Roskilde Nord d. 31. oktober 2014.

 

Hånden på hjertet, så havde jeg ikke forestillet mig, at vores medarbejdere ville reagere SÅ vildt, men hold nu op, hvor har denne fælles oplevelse givet en masse grin, stof til eftertanke, debatter om grænser for hvad man vil være med til, og hvornår man siger fra, tillid til ledelsen, og ikke mindst nogle vanvittige fælles ord/håndtegn, som vi den dag i dag stadig gør brug af, med det største smil på læberne. Efter du forlod os, var der uendelig meget latter og mange ord på oplevelsen, der blev delt med hinanden. Jeg er sikker på, at denne oplevelse for os alle, var en af dem, som INGEN af os nogensinde glemmer. TUSIND TAK for det. Du er eminent til at være i rollen, og det er det, der gør det helt specielt.

 

Forløsningen på hele spændingsfeltet var vores HELT FANTASTISKE ”Hymne”, som stadig giver os gåsehud når vi hører den! Den kommer helt klart til at blive sunget igen, og hvor er det fedt, at vi nu er ejere af sådan en!

 

Venlig hilsen

Annie Brøndum

Pædagogisk leder

Klub Roskilde Nord

 

Finn og Thomas!

 

Jeg er jeres største fan! God weekend – jeg sender jer en ordentlig referencemail med nogle deltagerudsagn I kan bruge. Hilsen Mette.

 

Mette Schulz Laursen, Udviklingskonsulent

Silkeborg Kommune

 

 

Kære undercoveragenter

 

Jeg havde fornøjelsen af at være offer for jeres konsulentshow på FFUK’s årsmøde i maj i 2015, og jeg kan stadig her i januar ’16 mærke latterboblerne i maven, når jeg tænker tilbage på det. Så endnu engang tak for en forrygende underholdende performance.

 

 Lene Thomsen, Specialkonsulent

Skanderborg Kommune

 

Hej Finn

Tak og i lige måde, sikke en stemning du fik skabt – fantastisk.

Det du formåede var at skabe et fælles sprog for os, at skabe noget vi var fælles om, vi fik grinet, undret os, set på hinandens oplevelser af konsulenten.

Det giver et helt unikt ståsted ift at komme videre i processen med at styrke en stærk VI følelse her hos os i Kornmarkens Børnehuse.

 

Med venlig hilsen

 

Janne Hagemann, Leder

Kornmarkens Børnehuse

 

Kære Finn og Thomas.

 

Endnu engang mange tak for et forrygende show i Båstad i tirsdags.

 

Beklager at jeg først får skrevet til jer nu, men jeg har simpelthen både været helt vildt flad ovenpå dagene + haft travlt med andre arbejdsopgaver, der hastede.

 

Der har været voldsomt meget snak om jer og de reaktioner, som showet medførte. For os var det tænkt som et wake-up call, men folk har drøftet alle aspekter af det på kryds og tværs af teams pga. at der var så mange, der forholdsvist tidligt begyndte at grine.

 

Efterfølgende har vi fundet ud af, at det skyldes, at en del af medarbejderne havde set jer før (jeres egen succes bider jer i halen. ;-)) og at andre bare ret hurtigt kunne gennemskue, at vi ikke ville sætte sådan noget L... på programmet. ;-)) På den anden side var der mange, der måtte stoppes i at tage noter (selv efter Thomas gik på?!?), og nogle enkelte der overhovedet ikke kunne grine - heller ikke bagefter (to af cheferne, der ikke kunne huske, at de var blevet informeret omkring at det ikke var et seriøst indlæg). Alle og alles reaktioner er blevet drøftet på kryds og tværs flere gange efterfølgende.

 

Vi havde overvejet at filme det på forhånd, men blev enige om, at det ville virke kunstigt. På den ene side kunne vi godt have tænkt os at have haft det på video. På den anden side er der nu 120 opfattelser af jeres show, som der bliver debatteret livligt, hvilket jo er ligeså godt for diskussionerne af vores værdier og personaletrivsel. Det ville have været et virkeligt godt socialt eksperiment. ;-))

 

Mange har virkeligt haft ondt af dig undervejs, Finn pga. den usikkerhed, som du udstrålede. Meget professionelt at kunne nedspille sin rolle på den måde. Det kræver virkeligt overblik.

 

Kunne jeg få teksten på hymnen? Jeg har nemlig i dag på vores intranet lagt en reminder ud omkring, at vi hymner (hvor vi nu end er) på tirsdag kl. 9.30. ;-))) 

 

Endnu engang tak for en supergod optræden.

 

Med venlig hilsen
 
Anne Kyung Nielsen
Beskæftigelses- og Erhvervsforvaltningen
Helsingør Kommune

 

Hej Finn

 

Tak for en helt fantastisk eftermiddag ! Hvad skal man sige ?!? Det var ikke bare utrolig sjovt, det var også grænseoverskridende, og det har virkelig fået deltagerne til at tænke over, hvor totalt ukritisk man egentlig er i en sådan "konsulentsituation" ! Hvorfor fulgte de bare med hele vejen, selv om det hele blev mere og mere absurd ? 

Konsulentens noget usikre, men alvorlige fremtoning betød for flere deltagere, at de faktisk syntes at det var lidt synd for dig - og at vi andre i hvert fald ikke kunne være bekendt at grine...

Du/din figur har været det helt store samtaleemne her i teamet - og jeg tror at der vil gå lang tid før mine medarbejdere vil være i stand til at tage en virksomhedskonsulent helt alvorlig ! 

 

Personlig håber jeg ikke, at mit lidt for tidlige "sammenbrud" ødelagde for meget, men da du begyndte på gennemgangen af din coaching-model, havde jeg nået min grænse - det var simpelthen bare for ustyrligt morsomt !

Jeg håber, at jeg kan få lejlighed til at benytte Undercover Service igen - mange flere kunne godt trænge til at få et godt grin over virksomhedskonsulenten - og sig selv !   

 

Venlig hilsen

 

Ole Hansen, teamchef

Socialforvaltningen

KØBENHAVNS KOMMUNE

 

 

Kære alle i den ende...

 

Tak for et fantastisk bidrag til vores fest i fredags.  Vi synes det levede helt og fuldt op til vores bedste forhåbninger.  Sjovt, respektfuldt, overraskende og perspektiverende.  Vi har hørt masser af ros blandt deltagerne - fra den øverste ledelse (inkl politikerne) til en masse medarbejdere som siger: "tak for det!"

 

Så TAK fra os til jer. Tak for samarbejdet - og de bedste hilsener

 

Peter Muschinsky, Ledelsesudviklingskonsulent

Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen

 

Hej Finn

Det er lidt svært at beskrive vores oplevelse– som du selv siger - så det kan egentlig gøres meget kort:

Utrolig god og sjov underholdning – et indslag som fik skudt aftens gode stemning i gang.

Kan ikke forklares – skal opleves – absolut alle pengene værd

Fantastisk måde at starte en teambuilding dag(e) op på.

 

Venlig hilsen Irene Andersen, Ydelsescenter, Kontrolgruppen,

Næstved Kommune

 

Kære Finn

Det ser ud til at jeg beholder jobbet :-) Din optræden var helt i øjet , og den har givet anledning til megen snak og grin i dag. Også en del undren over at vi dog alligevel var i tvivl om, dit oplæg var "rigtigt". Mange havde ondt af dig undervejs, og meget få fandt det pinligt både under og efter. Mange tak for samarbejdet.

Hav det godt.
Bedste hilsener

 

Birgitte Dissing Kierch
Udviklingskonsulent Børne- og Fritidsforvaltningen
Lyngby-Taarbæk Kommune

 

Til undercover service

 

I forlængelse af vores samarbejde til vor personalefest primo september 2006, hvor I deltog som henholdsvis ”en til lejligheden frit opfundet controller” fra vor kommende arbejdsgiver og som festfotograf, vil jeg godt på vegne af deltagerne give jer en tilbagemelding.

 

Det var forrygende. Intet mindre. Det lykkedes at skabe en stemning til festen af positiv mystik, gennemført ”bedrag” og høj underholdningsværdi. Såvel under festen, men ikke mindst bagefter, har vi haft mange fornøjelige samtaler, såvel blandt festdeltagerne, som i forhold til kollegaer der ikke var med OG som tydeligvis har ærgret sig over at gå glip af en af årets mere festlige højdepunkter.

 

Prøv det. Er min ubetingede anbefaling.

 

Kelvin Nielsen

Virksomhedsleder

Job & Aktivitetscenter Nord

 

 

Hej Finn,

 

Tak for dit fine og meget udbytterige indslag om netværksdannelse under the carpet, og måske især over the carpet. Det er jeg sikker på at mange rundt i sommerlandet vil bruge.

 

Jeg vil godt skrive lidt til reference-brug, og samtidig give opfordringen videre.....

 

"Som arrangør af konferencen var det en stor oplevelse at se og høre på folk i salen. Den var fyldt med social,- rådgivere og pædagoger, der normalt ikke anses for at være ret autoritetstro, men her blev den sat på en prøve. Der var mange blikke rettet mod netværksledelsens bord, der sagde: "Hvad har i gang i. Han har jo ikke styr på det." Flere fattede hurtigt mistanke men formåede ikke at overbevise resten om hensigten med indlægget. Tak for en god og tankevækkende oplevelse. Man skal ikke tro på alt hvad en mand med slips siger. "

 

 

Venlig hilsen Jakob Obdrup,

Næstved Kommune

bottom of page