top of page

Referencer

Ring direkte på

+45 33 25 34 22

Bryllupper og Vielser

 

Hej Thomas, 

 

Tusind tak og damn hvor var det sjovt og folk talte om jer resten af dagen og griner stadig af vielsen, dansen og Kordegn Christiansen der jagede med alle for at de skulle komme ind :-) 

 

De havde tænkt åh nej stakkels Kristina og Jonas som planlægger alting og som ville have den perfekte dag ha ha ha ha :-) 

 

Tusind tak for talen og glæder os til at se de alternative billeder :-) 

 

Så snart jeg har billeder og film, lover jeg at sende dig et kopi og vi vil naturligvis gerne sende jer en reference! Så snart den er klar sender jeg! 

 

Igen tusind tak for et fantastisk show! I var med til at gøre vores dag helt perfekt!


Med venlig hilsen/Best Regards  
Kristina Sig 

 

Kære begge to, 

 

Endnu engang tak for et fantastisk show til vores bryllup d. 24-5-2014. Vores gæster taler om det endnu og det var med til at lægge retningen for festen. 

 

Det har været professionelt håndteret fra jeres side fra første mail jeg sendte til jer. Der har været hurtigt svar hver gang og et kæmpe engagement. 

Vi mødtes, med dig Thomas, hjemme hos os hvor vi gennemgik det hele, samt lagde grundstenen til den fantastiske tale du skrev og holdte! Det var et meget afslappet og hyggeligt møde og vi følte os i kyndige hænder. 

 

På selve dagen må man sige at I levede fuldt op til forventningerne og mere til. Talen var sjov på den fede måde. God humor med et glimt af romantik. Der var de pinlige historier og så havde du bare en fed vinkel på vores historier og perfekt humoristisk timing! Kort tricket var genialt! Sangen var perfekt og dansen wow ha ha ha. 

 

Mixet af den autistiske degn, den friske præst og det romantiske set up var bare helt perfekt for os! Det var tærkrummende, hylende morsomt og virkelig en dag vi aldrig glemmer! Det var et fedt stand up show som var personligt til os. Gæsterne var helt overvældet bagefter og enkelte var stadig i tvivl om det var en ægte præst og degn de havde set, da det trods de skøre elementer stadig var professionelt udført! 

 

Vi er så glade for, at vi valgte jer til opgaven! Det var det helt rigtige for os og vi havde en kanon oplevelse. 

 

Med venlig hilsen/Best Regards  
Kristina Sig 

 

 

Hej ”Pastor” Thomas og Kordegn ;O)

 

Jeg ved godt Carsten allerede har skrevet til Jer, men jeg bliver simpelthen nøøøød til at takke Jer for den ufattelige flotte/underholdende vielse…. Det var langt langt langt over min forventning!

 

Alle gæsterne taler og griner stadig… Og jeg går også stadig rundt og smågriner. I er simpelthen geniale!

 

Tusind tusind tusind tak for at gøre vores dag sååå speciel 

 

Kæmpe knus fra mig!

 

Med venlig hilsen / Best regards

Jeannette Christensen

 

 

Hej Thomas,

 

Vi havde en helt igennem fantastisk dag, fra start til slut!

 

Og jeg tror at de fotos, som er blevet taget af vores gæster under "vielsen" fortæller alt :-) - undren, skepsis, mistænksomheden, forlegenheden og mere eller mindre undertrykte grin lyser på skift ud af vore gæster.

Se vedhæftede eksempler.

 

Det var helt klart stærkt medvirkende til, at skabe den stemning af uhøjtidelighed som vi ønskede. Alle havde jo undret sig lidt over at vi havde valgt at blive gift af en præst, og fornemmede helt klart en vis forvirring over vores valg. Alle tog derfor vores valg meget seriøs og dette sammen med jeres pragt præstation gjorde, at der efter selve "forløsningen" stadig var nogen, der var i tvivl. Men det var en sikker griner hele vejen rundt, som lå, som en skøn understemning resten af dagen og natten.

 

Glæder mig til at tale fremtidige muligheder med dig

 

Bedste hilsener

Ann & Henrick

 

 

Hej Thomas og Finn.

 

Vi havde en helt fantastisk aften, som først sluttede kl. 4.30, og humøret var højt fra første sekund, på grund af jeres fantastiske vielse. Lige hvad vi havde håbet!

 

Mange syntes, at det var utroligt sødt af præsten, at han havde taget den stakkels retarderede kirketjener under sine vinger J . Hans omdeling af salmer, hans fotosession samt hans oplæsning af ”meddelelser” fik folk til at krumme tæer, så de kunne passe en størrelse 30!

 

Tusinde tak for den flotte og humoristiske tale samt for en fantastisk sang med tilhørende dans!

 

Vi glæder os meget til at se billederne

 

Med hensyn til videoen, sad vi og kiggede den igennem i går. Desværre ser det ud til, at der blevet optaget forkert, således at billedet er ret utydeligt. Heldigvis går lyden fint igennem. Vi vil prøve at se, om der kan rettes op på optagelsen af en der har forstand på den slags, og hvis vi får det, skal i nok få det tilsendt.

 

Jeg ved, at flere også optog videosekvenser på deres telefoner, og når jeg modtager disse, skal jeg også nok fremsende dem.

 

Igen tusinde tak for jeres indsats. I kick-startede virkelig det bryllup, og var en stor del af en for os og vores gæster uforglemmelig aften.

 

Lars og Bettina

SKAT  

Store selskaber

 

 

Hej med Jer ... og tak for sidst

 

Det var super godt og vi har fået så mange positive tilkendegivelser fra vores gæster .... selvom mange blev skuffet over det slet ikke var et rigtigt bryllup.

 

Tak for billederne .... Hr Christiansen har det måske lidt svært med talen men foto det kan han da.

 

Jeg håber I sender prædikenen til mig på skrift som aftalt ..... På dagen var der så meget grin, så jeg er sikker på den godt kan læses igen.

 

Hav det godt og mange hilsner fra

Frank & Heidi.

 

 

Hej Thomas

 

Det var jo en oplevelse for livet :o)

 

Vi havde en forrygende fest og mange dansede til den lyse morgen.

 

Ord bliver så fattige, når jeg skal forsøge at beskrive vores oplevelse, men jeg giver det gerne et forsøg:

 

Vielsen udført af jer var på alle områder en fantastisk oplevelse - både for os og for vores intetanende gæster.
 

Det var med stor fryd, at jeg allerede få sekunder inde i vielsen, kunne høre folk forgæves forsøge at holde deres latter tilbage, mens der blev prædiket og sunget salmer. Forvirring, forundring og til sidst forløsning - og ikke mindst masser af latter gav I alle!

 

Vielsen gav os, fuldstændig som håbet, et fantastisk "kick-off" på et brag af en fest - hvor stemningen nåede uanede højder allerede inden forretten og det skylder vi jer tak for!

 

Efterfølgende har vi ladet os fortælle, at vores "bryllup" har været det store samtaleemne ved frokostbordene rundt omkring på folks arbejdspladser og alle er de glade fordi de har fået lov til at være en del af det.

 

En stor tak fra os fordi I var med til at gøre vores dag helt perfekt.

 

Mange hilsner

Michala

 

 

Hej Thomas

SUPER,SUPER,SUPER - forestilling, det var det bedste vi har set og en PERFEKT optakt til en PERFEKT dag. I kan slet ikke forestille jer, hvor positiv respons jeres show fik....ALLE også min mor synes, at I havde været det sjoveste indslag de nogensinde havde oplevet.

Vi glæder os daglig over jeres super-show og vil have det i erindringen ALTID !!!
( vi skal nok huske at "hymne hymnen" hver lørdag kl 1330 :-) )

Da borgmesteren kom, kunne den sidste lille del af gæsterne endelig fatte pointen.....igen perfekt !!! :-) Igen : ALLE var begejstrede.

Tak for talen, den læser vi med stor interesse.....( rigtig,rigtig,rigtig god for øvrigt !!! )

Vi sender jer videoseancen, når vi har lavet en dvd med samme. Det er os der har videoen, vores kameramand var "lejet" til begivenheden.

Endnu en gang 10000000000 roser til jeres show, vi håber, at I får lejlighed til at "fuppe" mange flere bryllupsgæster fremover.

Kærlig hilsen

Majbrit & Peter

 

 

Kære Thomas & Finn!

Tusind tak for jeres vielse.
Alle vore gæster har rost jeres show til skyerne. Vi skal nok reklamere for jer fremover.
Jeg skal nok vende tilbage med en skrivelse, når jeg får bedre tid.

Med venlig hilsen
Bodil & Steen

 

Hej Thomas, 

 

Tusind tak for de fine billeder fra vores bryllupsreception! Det var sådan et godt show du lavede og alle var helt vilde med det!

 

Vi havde en fantastisk fest efterfølgende og stemningen var allerede lagt efter dit show!

 

Igen, tak fordi du kom!

 

Mange hilsner

Nathalie

 

Hej Thomas

 

Tusind tak for en sublim oplevelse til vores bryllup. Den vil sent blive glemt. 

Vi og gæsterne nød det i fulde drag, og alle talte hele aftenen om det, brugte det i deres taler og roste igen dagen efter. 

 

Tak for de første billeder, vi glæder os til resten. 

 

De varmeste hilsener

Mette og Marco. 

 

Hej Thomas

 

Tak for en fantastisk indsats fra din side - super godt - mange grin og glade mennesker til vores bryllupsfest var noget at det du gav os!

 

Vi glæder os til at se / få billederne,

 

Ha' en god dag.

 

Kim

 

Hej Finn

Ditte og jeg havde en skøn aften og nat. Stor ros til dig og din makker for et flot professionelt stykke underholdning til vores bryllup. I var bare så gode! Alle gæsterne var meget imponerede over jer og opgaven med at snørre dem lykkedes – meget mod min forventning.

 

Tak igen

Peter og Ditte

 

 

Hej Thomas.

 

1000 tak for en mega fed og festlig Fotograf til vores bryllup !  Det var lige som det skulle være og vi tog rigtig røven på alle gæsterne. Det var noget de kunne bruge. Kors hvor de alle sammen snakkede om dig. 

Det hele var bare NICE.

 

De bedste hilsner

Stine og Jesper.

 

Hej Finn..

Det er os der takker.... jeres optræden og show var i verdensklasse og vi er utrolig glade for at vi valgte netop jer til at bringe lidt ekstra liv til vores bryllupsfest.

I håndterede opgaven til UG og var utrolig professionelle...

 

PS. Vi glæder os utrolig meget til at se billederne!!!

1000 gange tak fra

Bettina og Martin.

 

 

Hej Finn, 

som lovet får du her nogle rosende ord til referencebrug i forbindelse med din store succesoptræden ved vores bryllup i Skovhuset i Korsør, lørdag den 07.07.07 (foto vedhæftet, så du kan sætte ansigter på os)J

 

Efter at have oplevet Undercover Service ved en firmajulefrokost var vi ikke i tvivl: Hvis vi nogensinde skulle holde en stor fest måtte Undercover Service være underholdningen! Vi holdt derfor tand for tunge mht. den fantastiske underholdning vi var blevet udsat for, og da vi 1½ år senere skulle giftes, glædede vi os faktisk lige så meget til at gense 'festfotografen' som til at blive gift! Lige fra starten blev fotografen festens 2. midtpunkt - og vores gæster fattede ikke den mindste mistanke! Da mange af vores 60 familiemedlemmer mødte hinanden for første gang til vores bryllup, blev den lidt mærkelige festfotograf et nemt, humoristisk og naturligt fælles samtaleemne, som hurtigt gav vores bryllupsfest lige den gode, afslappede og smittende stemning vi havde ønsket os allermest!

Under maden kunne vores gæster efterhånden næsten ikke vente til det blev deres tur til at blive fotograferet - og ikke fordi de havde gennemskuet fotografens 'undercover' virksomhed - men simpelthen fordi han var så tilpas mærkelig på en helt unik og upåtaget underholdende måde! Underholdningens højdepunkt var da vi blev samlet til gruppefoto, hvor fotografen lidt efter lidt afslørede sig selv med et forrygende sangshow for både brud og gom! De stående klapsalver ville ingen ende tage, og vores gæster græd af grin! Efter 'afsløringen' var køen af gæster lang - de ville alle trykke 'festfotografens' hånd, og takke ham for den mest gennemførte fantastiske underholdning de nogensinde havde oplevet! Den gode stemning varede festen ud, til de sidste gæster gik hjem kl. 6 næste morgen. Det blev en større succes end vi overhovedet havde kunnet forestille os - ja, flere af gæsterne takkede os sågar for den bedste fest i deres liv!

Når vores bryllup er nævnt i flere af de julekort vi har modtaget i år, så er festfotografen også nævnt - og selv her flere måneder efter brylluppet, hører vi ind imellem ude i byen om ’nogen der kender nogen, der i sommers var til en helt fantastisk bryllupsfest i Skovhuset’ ... og så kan vi hygge os over, at det er vores fest de taler om, da der ikke er holdt andre fester i det hus sidste 15 år.

Vi håber ikke at det er sidste gang vi har oplevet 'vores' festfotograf!

Rikke & Thomas

 

Hej Finn

 Tak for sidst - vi havde en dejlig aften

 Vi ser frem til at få billederne med posten - og glæder os til at konstatere "at det blev et dejligt billede".

Jeg kan oplyse dig om, at ALLE BARE VAR VILDT BEGEJSTREDE.

 Hilsen

Yvonne og Niels Jørgen

bottom of page