top of page

Ring direkte på

+45 33 25 34 22

Havnerundfart​

 

Strategisk Underholdning som er en sjov mulighed for at blande sightseeing med underholdning og for at lade turguiden indskrive henvisninger til jeres virksomhed igen og igen…  mens vi sejler forbi historiske bygninger og ny arkitektur i Københavns havn.

 

Setup

Medarbejderne er inviteret på guidet havnerundfart i Københavns Havn.

 

Guiden viser sig imidlertid at være genstand for megen morskab, da hans måde at formidle historier om seværdighederne mildest talt er lattervækkende i sig selv. Modsat en ”normal” guide har denne guide en tendens til at fortabe sig i ligegyldige detaljer og meget personlige historier efterhånden som båden kommer rundt i havnen. 

 

Og forløbet udvikler sig i mere og mere absurd retning. Alle tror guiden er ufrivillig komisk indtil han til sidst forløser stemningen i forrygende afslutningsshow – typisk på land. Først nu går det op for deltagerne at de har været udsat for Undercover Underholdning.

Deltagerne

Får en uventet humoristisk oplevelse, bliver rystet sammen, får en oplevelse der vækker undren og som danner samtaleemne i lang tid fremover.

 

Virksomheden

kan bruge Havnerundfartsguiden til at vise København frem på en alternativ måde og samtidig bidrage til sammenrystning ved hjælp af humor og fælles grin og en unik oplevelse, der vil blive husket meget længe. Og så er det naturligvis muligt at inkorporere budskaber man måtte ønske fremmet.

Turguiden startede også lidt spøjst ud, men det blev hylende grinagtigt, da han under turen med nettobåden delagtiggjorde os i hans personlige oplevelser i de forskellige bydele. Den rigtige guide blev benævnt som en guide under oplæring som skulle til eksamen, hvilket flere undrede sig over, og det var blot eet blandt MASSER af sjove indslag undervejs.

Alt i alt intet mindre end en strålende oplevelse at have jer med. En af vores gæster udtrykte det således: " This was the best fest ever" og det var også den oplevelse vi havde.

Jeg har allerede hørt fra to af vores gæster at de overvejer at gøre brug af jer, en firma-julefrokost samt et bryllup ;) Jeg håber det falder i hak. Jeg var en smule i tvivl før festen omkring hvorvidt det ville blive "sjovt" at have jer på banen, men den tvivl er gjort voldsomt til skamme !!  Det eneste jeg er sur over, er at det er svært at give sine gæster den samme fabelagtige oplevelse to gange :))

 Jeg vil klart anbefaler jer i alle de erhvervssammenhænge jeg har mulighed for."

Lene Bruun Brockhoff

bottom of page