top of page

Ring direkte på

+45 33 25 34 22

Konfirmationer – God Underholdning til Konfirmation

 

UnderCover Underholdning passer perfekt til en konfirmationsfest, hvor der typisk er gæster i alle aldre og fra flere grene af familien, som måske ikke ser hinanden så tit. 

 

Vores konfirmations underholdning tilsigter at hele selskabet får grinet godt igennem og bliver underholdt så de aldrig glemmer dagen.

 

UnderCovers Konfirmations underholdning forholder sig til den kulturelle begivenhed, hvad enten I holder en konfirmation, en nonfirmation eller "bare" en fest for en ca. 14 årig. Lidt langhåret kan man sige at vores underholdning går i dialog med kulturen og traditionen uden at gøre grin med den. Det morsomme opstår i UnderCover-personens møde med "verdenen", gæsterne og traditionerne... Underspillet humor på et højt niveau som rammer ung som gammel..

Vores mest benyttede UnderCover koncepter til konfirmation er UNDERCOVER FESTFOTOGRAFEN og UNDERCOVER KONFIRMATIONSPRÆSTEN

 

Begge vinkler skaber grin og glæde på hver sin måde, ligesom de i høj grad er anledning til forundring, snak og sjove kommentarer gæster imellem. Festen får hurtigt en glad og morsom undertone.

 

Både UNDERCOVER FESTFOTOGRAFEN og UNDERCOVER KONFIRMATIONSPRÆSTEN bidrager på en sjov og overraskende måde til at holde fokus på dagens begivenhed, og slutter alle med et lille show.

 

UnderCovers konfirmations-underholdning er tilrettelagt, så alle festens gæster bliver underholdt. Selvom børn på ti år ikke oplever det samme som en voksen på 30 år, føler alle sig kongeligt underholdt. Og jer som kender til UnderCover delen, vil få en helt anden vinkel på oplevelsen - så I skal være gode til ikke at grine, selvom det kan svært at lade være.

 

Vi anbefaler for resten at konfirmanden IKKE bliver underrettet om UnderCover vinklen, så hun/han er "i den samme båd" som alle gæsterne. Og den små-pinlighed vi bygger vores underholdning op omkring, opleves især godt af personer i konfirmations alderen :-)

 

Du kan læse mere om vores anbefalinger til konfirmations underholdning her:

 

UNDERCOVER FESTFOTOGRAFEN 


UNDERCOVER KONFIRMATIONSPRÆSTEN

 

 

Hvis du kunne tænke dig en snak om de forskellige muligheder skal du bare give os et ring eller en mail. Og vi fremsender naturligvis også gerne et uforpligtende oplæg og tilbud.

 

 

Gæsterne

Bliver rystet sammen og får en forrygende kickstart på festlighederne.

Får et fælles samtaleemne der vækker både undren, tvivl og morskab.

Får grinet sammen.

Får en temmelig utraditionel konfirmationsoplevelse de husker i mange år.

 

Konfirmanden

Får en helt unik og rigtig sjov oplevelse.

Får taget brodden lidt af den mere traditionelle familiefest og får flyttet fokus en smule væk fra sig selv. (Selvom vi naturligvis tager højde for og har respekt for, at hovedpersonen skal fejres og være centrum for festen)

Oplever sine gæster more sig og grine.

Må anerkende sine forældre for alligevel at være i besiddelse af god (ung) humor.

Forældrene

Forkæler og overrasker konfirmanden/konfirmandinden.

Får givet festen en fantastisk start og en ekstra dimension af god humor.

Forkæler sine gæster med overraskende og unik underholdning.

Får skabt en fest som alle gæsterne vil tale om i mange år.

Får også selv grinet godt igennem.

Hej Thomas.

Supergode billeder. Man kan se, at gæsterne virkelig har nydt dine indslag. Vi fik så mange positive tilbagemeldinger. Nogle siger, at de ikke kan huske, hvornår de sidst har grinet så meget!!!
Mvh
Lulu

Hej Thomas 

Du tog stikket hjem - alle var vildt begejstret. Som alle vores gæster fra konfirmationen efterfølgende skrev "det er lang tid siden vi har grinet og moret os så meget" 

Det er et "meget, dejligt billed" du har sendt! Vi glæder os til de andre 399. - dem bliver vi helt sikkert glade for ;-)

Kh  Anne Leonhard Olsen

 

Hej Thomas

 

Vi vil gerne sige tusind tak for sidst. Jeg har spurgt nogle af gæsterne omkring showet og alle var meget enige om, at det var helt fantastisk. Du var meget velforberedt og havde mange af de (vanvittige) ting med, som Mathilde havde "talt med sin egen præst om" 😉

 

Mathilde synes det var smadder sjovt, selvom hun kunne se lidt betuttet ud, hun havde intet imod at blive hevet i centrum og ville ønske, at hun kunne blive konfirmeret og få sådan et show igen. Det er hendes egen udtalelse,

 

En super kombination af tryllekunst, voksne jokes, Mathildes konfirmations "syn", almen religion viden, sang og dans m.m.

 

Min mand sagde efterfølgende, at du ramte din rolle meget fint. Forstået på den måde, at du havde " styr" på, at ingen blev trådt over tæerne, for med dette præste-emne, skal man trods alt træde varsomt.

 

Jeg håber også, at du selv havde en fornemmelse af, at vi var nogle glade modtagere af showet.

 

Nu har vi ikke flere, som skal konfirmeres, men håber, at vi alligevel en anden gang kan booke Undercover Service.

 

Mvh Anette og resten af familien

bottom of page