top of page

Vi hjælper vores kunder med at gøre deres arrangement til en succes. Vi kalder metoden

 

Strategisk Underholdning

 

Strategisk Underholdning er meningsfuld underholdning med et formål.

 

Strategisk Underholdning er relevante og humoristiske begivenheder.

 

Strategisk Underholdning virker inspirerende og tilfører situationen, medarbejderne og arbejdspladsen god energi og en følelse af fællesskab.

 

Ved hjælp af Strategisk Underholdning og narrative virkemidler, bliver vi ofte en del af den historie virksomheden og medarbejderne efterfølgende fortæller om sig selv.

Vores styrke er at vi tænker kreativt, humoristisk, visuelt og altid på kundens præmisser, idet hvert job er skræddersyet i samarbejde med kunden selv.

Vi bliver brugt som eyeopeners, icebreakers, mødebreakers, i læringsprocesser, til konferencer, medarbejderdage, strategidage, kickoffs, temadage,  kundearrangementer, teambuilding, over længere forløb, firmafester osv.

Vi kan udgive os for hvad som helst og indgå i en hvilken som helst sammenhæng og stort set inkorporere et hvilket som helst budskab virksomheden ønsker fremmet.

Vi er stolte af at have fundet en vej til at bringe meningsfulde kunstoplevelser og god humor ind i erhvervslivet på en måde der giver værdi både til medarbejdere, processen og selve virksomheden. 

Ring direkte på

+45 33 25 34 22

bottom of page