top of page

Referencer

Ring direkte på

+45 33 25 34 22

Medicinal m.m.

Hej Thomas (eller er det Bo?),

 

Lidt feedback fra mig fra vores GDM Meeting med 200 internationale medarbejdere, hvor du var Stratetic Communication Consultant hele dagen i forbindelse med vores poster sessions – jeg synes det er imponerende at du ikke blev opdaget i løbet af dagen og jeg husker hvordan du og jeg spillede fint sammen så min amerikanske kollega, der ikke havde været til din intro startede på at forklare dig alt om vores poster J

 

Din afsluttende optræden under galla middagen var spot-on!

 

Og sangen var perfekt – vi sang den faktisk igen torsdag inden frokost, da vi havde en session med en operasanger som jeg havde fået til at synge for…

 

Ha en fortsat god uge.

 

Mvh Rikke

Rikke Riisbro, MD, Ph, Manager DM Anchor at Novo Nordisk

 

Hej Finn,

 

Mange tak for en god start på vores teamdag i tirsdags. Vi griner stadig og samler ord sammen til pockets of gratitudeJ Imponerende at du kan ”holde masken” i så lang tid – og blive ved at introducere nye tools!

 

Sangen blev vi også enige om at anvende i et lidt større forum!

 

Hilsner Maiken Laursen,

Astellas

 

Hej Finn

 

Dit konsulent indslag på Rungstedgård er bestemt ikke glemt her i afdelingen - vi har stadig pockets full of gratitude her 4 måneder senere.

 

Det er bestemt et forløb som man kan leve længe på.

 

Jeg er glad for at andre herude også har fået øjnene op for jeres evner i undercover service, og de må meget gerne kontakte mig mht. referencer.

 

Håber ellers det går godt i undercover service og I får rynker og smilene frem i folk ;-)

 

 Vh Torben,

Leo Pharma

 

Hej Finn

 

Tak for sidst, det var et fantastisk indslag på vores teamdag, og vi kan huske hvert et ord du sagde….:o)

 

Med venlig hilsen

   

Lene Freij

Project Manager, Marketing

Astellas Pharma a/s - Nordic Operations

 

 

Tack för en underhållande afton på Örenäs Slott, ni var fantastiska!

 

Sofie Lövgren, HR Administrator, 

HemoCue AB

 

Hej Undercoverservice,

Som lovet en tilbagemelding på jeres indslag ved afdelingsseminar på Comwell den 2-3 maj 2012.

 

Vi var særdeles tilfredse med indslaget, der var underholdende (for nogen) allerede fra start.

 

Der var meget debat dagen igennem om hvorvidt det virkelig kunne være seriøst. Nogen havde virkelig svært ved ikke at grine, mens andre havde ondt af foredragsholderen næsten til det sidste. I fik jo stående ovationer, og der blev talt meget om hvor dygtige I var til at holde masken. Vores hymne vakte stor jubel og vil blive hevet frem ved senere lejligheder…

Tusind tak for en underholdende dag.

 

Hanne Ahrenst Weiss
Chemist
Biopharm T&P hGH Assembly and Packaging
Novo Nordisk A/S

 

Hej Thomas.

 

Tusind tak for en MEGET fin underholdning.

Det var en super aften, dejligt krydret med din indsats og dit show.

 

Fint, du også tog fusen på mig (O:  Jeg kan tage det. Sangen er blevet sunget nogle gange efterflg.

Vi har fået fantastisk respons på hele aftenen.

 

Med venlig hilsen

Majbritt

 

Majbritt Kjelmann
Steno Diabetes Center A/S

 

 

Hej Finn og Thomas,

Her er en tilbagemelding om jeres forestilling:

Vi bookede Undercoverservice som underholdning ved slutningen af en lang seminar dag. Dette vidste de ca. 130 internationale deltagere dog ikke før senere. De kom for at høre noget om vidensdeling.
Vi var meget imponerede over at FC Consult og BB Force med så stor præcision og uden så meget som at smile kunne levere en præsentation så sort og så først afsløre fupnummeret, halvvejs gennem forløbet.
Det har været sjovt for os som medskyldige at se vores kollegaers reaktion gennem showet, der gik fra at være lidt negative overfor indholdet af foredraget til at enten at kede sig eller være meget ophidsede over manglen på kvalitet, for til sidst at græde af grin.
Der har efterfølgende været mange kommentarer og henvisninger til showet, for selvom det var for sjov har vi alligevel fået input til vidensdeling og kommunikation på tværs af afdelinger.

Karsten Tjener og Katrine Thygesen
Chr. Hansen A/S

 


Kære Thomas og Finn

 

Alle har bare snakket om hvor fantastisk det var, og at de faktisk først da vi nåede til stole seancen begyndte for alvor at opdage at det var for sjov. Alle havde så ondt af den der lidt skæve fotograf der ikke rigtig kunne gøre for det. Folk var så lettede over at det bare var for sjov. Ingen havde oplevet en undercover fotograf før, det var bare fantastisk. Tjenere har de fleste hørt eller set, men alligevel gjorde I det på en sådan måde at selv ham var de i tvivl om. De fleste tjenere af den art overdriver lidt for meget, men det gjorde I ikke - derfor var folk forvirrede og så på Havreholm hvor Inge Correll regerer - det var lidt mærkeligt syntes de. Det kunne ikke have været mere perfekt.

 

En kom hen til mig og sagde (midt i det hele) at hvis det der foregik var det han troede det var, så var det det bedste han nogensinde havde set (han har set lidt af hvert) - hvortil jeg bare svarede at vi jo desværre bare måtte leve med det da det jo var for sent at skaffe en ny fotograf - og så blev hans ansigt helt stift for så havde han jo ikke gættet det alligevel. Det syntes jeg jo var rigtig morsomt.

 

Jeg kunne rigtig godt lide jeres facon - fuldkommen gennemført fra I kom til I var færdige, mig narrede fotografen endda også lidt i starten.

 

Der er ikke en der har talt om maden for der var andre og morsommere ting at tale om.

 

Tusind tak - jeg glæder mig vanvittigt til billederne.

 

Inge W. Hoffmann

Personal assistant, Management
Novo A/S

 

 

Hej Finn,

Mange tak for sidst herfra. Det levede fuldt op til forventningerne og vi var alle passende imponerede over din indsats.

Vi spreder gerne rygtet om dig inden for en begrænset kreds dvs. blandt ledere og administrative, der normalt vil være dem, der kunne finde på at entrere med dig.

Dbh. og TAK


Ditte Sidelmann Brinch
Senior Department Manager
Novozymes A/S

 

Kære Undercoverservice

 

Tak for et fantastisk underholdende og sjovt indslag til vores fejring af delmål. Der er blevet talt meget og grinet godt af det siden!

 

Der blev krummet tæer, kigget dybt i tomme tallerkner og de der kunne gøre det, uden at " konsulenten" Finn så det, vendte øjne til kolleger. De fleste have svært ved at holde masken jo længere aftenen skred frem og ”konsulentens” og budskab blev mere og mere tvivlsomt – men stadig med stort engagement!

 

Chefen, der havde engageret Finn, turde dårligt smalltalke ved nogle af bordene af frygt for at blive lynchet for at have ansat sådan et tågehorn. En enkelt (udlænding) havde ikke engang til sidst forstået, at det var en practical joke. - måske var hun for rystet over moderne managementkonsulenter i Danmark!?

 

FC Consult / undercoverservice havde fuldt ud forstået situationen fra briefingen og strøede om sig med ”vores” ord og navne i en kontekst, der til gengæld var meget pinlig og efterlod os med en blanding af medlidenhed med manden og angst for at skulle udsættes for ham på daglig basis de næste måneder!

 

Desværre kan vi ikke ansætte Finn Christiansen igen, men vil helt klart anbefale Undercoverservice til andre!

 

Katrine Sihm
Novo Nordisk A/S
 

Hej Finn,

I levede helt op til forventningerne til vores strategimøde - hele selskabet (Top 33 international- Vice Presidents, Directors og Programme Managers) fortsatte med at tale om (og grine af) det resten af aftenen. Mange var forbavsede over sig selv - at de ikke gennemskuede det noget før.

Med venlig hilsen,

Lene Bruhn
Team Manager
Global Operations Management
Coloplast A/S

 

Hej Finn,

 

Tak for sidst ! Det var en fantastisk aften i dit selskab. Jeg har fået så mange gode tilbagemeldinger og vi griner stadig!

 

Hvordan holder jeg mig orienteret om jeres (nye) arrangementer? Udsender i nyhedsbrev el. lign. ? Du fortalte om andre muligheder og jeg vil klart benytte mig af jer igen, hvis I har et tilbud der matcher mit behov.

 

Endnu en gang tak for en god oplevelse –

 

Mvh Martine Palm

Novo Nordisk

 

Hej „Bo“

 

Vi har fået evalueringsskemaerne tilbage,– kan se at der spontant er flere positive tilbagemeldinger på fotografen. – Det gav virkelig jubilæumsmiddagen et løft.

 

Du får her et par udpluk fra deltagernes evalueringer:

 • Fotografen under middagen var et super sjovt indslag og sangen var fantastisk.

 • Hyggelig og sjov gallaaften

 • Tak for god underholdning og mere viden

 • Rigtig dejligt jubilæumsseminar både med underholdning god mad og dejligt samvær

 • Flot arrangement

 • Super god underholdning (undercoverfotografen)

 • Et rigtig fint arrangement. Gode emner og et rigtig fint jubilæums arrangement med quiz fotograf osv.

 • 1000 tak for denne gang

 • Galla aftenen var et superarrangement og underholdningen perfekt

 • Tak for det muntre indslag med fotografen og sangene og konkurrence

 • Tak for supergode dage TILLOTTS

 • Meget flot arrangement – Stor tak til TILLOTTS !!

 

Lene Bak

Country Representative

Denmark/Norway/Iceland

Tillotts Pharma AB

 

 

Hej Finn, 
Tack för en god och tankvärd upplevelse. Vi sjöng hymnen om aftnen ...och det var nog ikke siste gangen. 
 

MVH 
Fredrik 

LEO Pharma A/S

 

Jamen Thomas – Hvad skal jeg sige??..... I var bare lige i øjet.

 

På grund af jeres meget dejlige indslag fortsatte den glade fest. Der har i dag bare været ros til jer fra rigtig mange festdeltagere – alle synes det var et fantastisk setup, Jeg har delt sangen rundt til deltagere, der ikke var med – og tjenerne er blevet livligt beskrevet – så endnu engang tusind tak.

 

Billederne er allerede efterspurgt – så vi venter med spænding – og adressen er helt rigtig.

 

Jeg forventer at skrive dig et par kloge ord I eftermiddag – og sender regning til betaling med det samme – og sætter jer på vores anbefalelses-liste.

 

Hilsen Lotte, R&D

Novo Nordisk

 

Hej begge to,

Tusind tak for et flot program! Jeg har hørt at det var en succes og at Thomas tog fusen på vores chef J. Alletiders! Han havde så ondt af den ”sprælske” fotograf, at han var lige ved at sende ham hjem… Han troede helt til det sidste at det var en stand-in som blevet sendt ud.

 

Af billederne at dømme har folk haft det sjovt. Ærgerligt at jeg selv ikke havde mulighed at være der.

 

Reference

Til vores traditionelle sommerpicnic havde vi fornøjelsen af Undercover Service' foto service. Fotografen chokerede, fra begyndelsen, os alle på den gode måde og blev hurtigt et humoristisk samtale emne, medarbejderne i blandt. Humoren blev hurtigt afløst af tåretrillende komik i et brag af en festforestilling - forklædt, som noget helt andet......

 

Veronica Kaleij

Nordic Facility Coordinator

Genzyme A/S

 

Hej Finn

 

Tak for sidst, det var stor succes, alle følte sig meget underholdt. Super god underholdning

 

Jeg har spurgt lidt rundt omkring og alle svarer: at du var forrygende morsom, at du ikke bare fik folk til at smile, men til at græde af grin.

 

Det var fantastisk morsomt, jeg hørte nogle sige under middagen, at de var så kede af at de grinte af dig for i virkeligheden havde de lidt ondt at den stakkels fotograf.

 

Pia Miltoft Nielsen

Novo Nordisk

 

Hej Thomas

 

Tak for sidst til Steen Riisgaards jubilæum.

 

Alle de bemærkninger jeg har fået har været positive. Folk havde bemærket at du var noget underlig under receptionen, og afslutning var sjov. Og endnu bedre – dem som havde oplevet dig på Tisvilde – og det var alligevel en 20 stk. – opdagede først det var dig da du lavede afslutningen, så det synes jeg var imponerende at vi har taget fusen på dem 2 gange!!

 

Steen nævnte det også om aftenen, så du har gjort det godt.

 

Sandra Thomas Frederiksen
Executive Secretary
Novozymes A/S

 

Hej Finn og Thomas,

 

Tak for underholdningen til vores møde i maj 2010.

 

Det var fantastisk at se hvor forskelligt vores deltagere reagerede på specielt fotografen – nogle troede at det var skjult kamera, og nogle havde i ramme alvor talt om hvor rummelige danskerne er, når de giver ’imbecile’ muligheden for at arbejde, i dette tilfælde som fotograf og tjener.

Alle morede sig uanset kulturel baggrund, og vi har fået mange sjove billeder fra gruppefotograferingen og middagen. Vi har efterfølgende modtaget mange glade og positive tilbagemeldinger, bl.a.: 

 

"Never had so much fun during a meeting dinner! It was perfect"

 

"Entertainment was a nice idea"

 

"Loved the evening entertainment"

 

Højdepunktet var nok jeres show til sidst, hvor Thomas tryllede og vi sang den fantastiske hymne. Den vil blive sunget til mange møder fremover, er jeg sikker på.

 

Anne Marie Havmose
Clinical Trial Administrator
Meeting Professional
ClinOps, Lira/Obesity
Novo Nordisk A/S

 

Hej Thomas

 

Jeres optræden var over alt forventning -  alle medarbejderne er stadig “høje” af den sjove aften vi havde sammen med jer. Vi har fået en fantastisk tilbagemelding fra alle, at de havde syntes det var så fedt at få grinet igennem og at blive overrasket. Dejligt at vi har fået nogle fælles og sjove referencer, såsom “det er bedst det er mig der taler” denne lille øvelse bliver flittigt brugt ved vores møder!

 

…..Og onsdag kl. 15:30 husker vi selvfølgelig at vi skal hymne vores hymne. Vi har fået lavet en aftale om at vi skal synge sangen over på en CD så vi nemmere kan synge “vores” sang.

 

Marlena Dragheim, Dept. secretary, afd. 754
Novo Nordisk A/S

 

Kære Finn og Thomas,

Tusind tak for i går, gæsterne, de ca. 120 internationale forskere, morede sig og jeg har fået meget positiv feed back i løbet af i dag.

Jeres "indslag" var perfekt for vores arrangement og jeg selv er uhyre glad for at jeg valgte netop JER.

Indslaget vil være samtaleemne i lang tid fremover.

Hvis det er muligt vil jeg meget gerne bede om Lundbeck Hymnen som en fil og folk er allerede begyndt at spørge efter billederne også.

 

Mange hilsener og på gensyn,

Marianne Dragsted,

Executive Assistant Research Management,

H. Lundbeck A/S

 

 

Vi havde en rigtig god og fornøjelig aften med en masse grin og god underholdning.

Undercover gjorde det så godt, at mange var i tvivl i lang tid om det var alvor eller for sjov.

De brugte briefen om os og vores kultur rigtig godt og fik det integreret godt i underholdningen.

Sidst men ikke mindst fik vi et par gode ”punch lines”  som vi nok kommer til at bruge på tværs af vores Nordeuropeæiske organisation i fremtiden og som vil sætte smil på læberne igen!

 

Trine Lausen, Sales Director Pharmacy Northern Europe,

Consumer Health Care

GlaxoSmithKline

 

”Hej Thomas og Finn

 Vi kom i mål med ønsket om at ryste os sammen, skabe en fælles følelse/oplevelse og ikke mindst sprog;

Alle er  ”controlizing/centralizing/I think it is best that I’m the one who is talking now”. ..

Jeres Hymn ramte også plet. Tak for en kanon aften!”

 

Charlotte Bøggild Customer Marketing Manager Pharmacy, Northen Europe,

Consumer Healthcare

GlaxoSmithKline

 

 

Festen gik jo fantastisk - og ikke mindst takket være jer :o)

 

Der er rigtig mange der efterfølgende har sagt at det tog lidt tid før de fandt ud af at nogle af tjenerne og især fotografen var lidt specielle.....men at de syntes I var hylende morsomme.

Jeg sad ved et af de sidste borde - og kunne følge klapsalverne og latterbrølene op igennem bordene, og sad lidt med den fornemmelse "hvad laver de mon nu?"  og "gid jeg kunne se det"....

 

Jeg har lige modtaget billederne - og glæder mig til at dele dem med alle gæsterne, de blive lagt ud på vores interne hjemmeside. Det er nogle sjove og gode billeder der fanger stemningen rigtig godt.

 

Den tale som "fotografen" holdt til slut vil jeg meget gerne have på skrift hvis det kan lade sig gøre....den var bare så god.

 

Jeg skal lige bruge et par dage - så sender jeg et par ord I kan bruge som reference......det er svært at skrive selvom det jo var så sjovt...og helt fantastisk....:o)

 

Der er rigtig mange der har sagt at "fællessangen" til slut bare var rigtig god og at det var helt utroligt at I havde "ramt" så præcist, den var så god at vi burde have sunget den 2 gange!!!

 

Elisabeth Lykke Christensen

Novo Nordisk, Kalundborg

 

Kære begge,

 

Tak for suveræn indsats og meget grundig / seriøs forberedelse til den meget vigtige dag med Pfizer. Vi har fået super feed-back, bl.a. takket være jeres indsats. Vi spreder rygtet om jeres super leverance blandt kollegerne. Der kommer sikkert mere.

 

Fandt i ud af om 7. december er en mulighed?

 

Dbh

Poul Hæstrup

Implement

 

 

Hi Thomas and Finn,

 

Just want to say a huge thank you to you both and your team for the brilliant entertainment experience you gave us at our party.

 

Everyone thought you were great and the L.I.R.A. song was a great success.

 

Thanks very much and we will definately recommend you to other colleagues.

 

Look forward to seeing the photos.

 

And ...your crazy waiters were a big hit at our  party in Silo52.

 

Your flexibility and professionalism in adapting your act to fit our theme was very much appreciated and you are a fun team to work with. I will definately recommend you to other colleagues.

 

bye

Shirley Griffiths Poulsen,

Novo Nordisk

 

Hej Finn & Bo

 

Jeg har nu undersøgt mit firmas holdning til at ligge som ref. kunde på Jeres internet side - og det vil de ikke.

 

Så jeg beklager ikke at kunne skrive et par linier i kan lægge ud.

 

Men jeg vil alligevel benytte lejligheden til at sige tak for Jeres utrolige "show", Thomas, vores direktør var bekymret til langt ind i Jeres arrangement - om det kunne bære (han kunne jo altid give mig skylden, men alligevel !) - det er jo lidt af en satsning, når man ikke har set Jer før - men som jeg fortalte Finn - så gik det jo super godt - vi var hele følelses registret igennem - forundring, bekymring, mistro, og glæde og morskab da "alvoren" gik op for alle! Så kom de velkendte sætninger, jeg havde gættet det... men vi så jo eksempler på rigtig mange som ikke havde fattet mistanke og det tales der stadigvæk om - ligesom ”her/der”!

 

Tusinde tak for denne gang - håber der bliver lejlighed til at benytte Jer igen!

 

Rigtig glædelig Jul og alt godt til Jer begge i den nye år!

 

Mange hilsner

Tina

Xxx (virksomhed ønsker anonymitet)

 

Hej begge to !

 

Tak for indsprøjtningen i vores latter muskler.  Jeg fornemmer at de fleste har nomineret denne sommerfest til én topscorer !!!!

Vi har modtaget billederne og vil nu med glæde se dem igennem og genstarte lattermusklerne!

 

De kan ikke forstå, at man kan være så alvorlig som fotograf- en af vandrehistorierne undervejs var, at han måtte være autististisk anlagt med foto som sit speciale.

Derudover snakker alle bl.a. om hvordan overtjeneren kunne finde ruder 10 i spillekortene.

 

Vi  har alle indgået undercover-ed’en – og vil lyne munden til, hvis vi skulle møde JER igen !

 

Mvh

Søren & Anita

Actavis

bottom of page