top of page

Referencer

Ring direkte på

+45 33 25 34 22

Ejendomshandel & Administration

Hej Finn og Thomas

 

Mange tak for jeres fantastiske indsats med at få os rystet godt sammen inden festen fredag aften. Tak Finn, fordi du tog udfordringen op med at lave din konsulent-performance på tysk/dansk. For du blev godt nok MEGET stille i telefonen, da jeg bad om, at alt foregik på tysk/dansk. Men du klarede det super godt, og ellers måtte vi andre jo bare übersetzen! Øvelserne var med til at folk (tyskere/danskere/københavnere/jyder) blev rystet rigtig godt sammen inden aftenens middag. Jeg har endnu ikke oplevet, at der har været så god kommunikation allerede fra middagens begyndelse.

 

Her til morgen/formiddag mailer hhv. kommer folk forbi mit kontor for at rose arrangementet og ikke mindst jeres præstation. Der skal nok stadig være nogle kolleger, der regner med/håber at se konsulenten i løbet af det næste halve år J

 

Fotografen høster også mange roser, og selvom nogle hurtigt linkede ham sammen med konsulenten om eftermiddagen, bidrog din indsats, Thomas, rigtig fint til at folk morede sig godt. Hymnen og jeres finale var også super! Tyskerne har allerede bedt om at få hymnen tilsendt. Nu glæder vi os bare til at se alle billederne.

 

Alt i alt tak for en rigtig god indsats – I har på en rigtig god måde formået at forbedre kommunikationen hos os ikke kun i fredags, men også fremadrettet.

Jeg kan på det varmeste anbefale jer til andre.

 

Lone Bøgh

Kristensen Properties

 

Hej Finn

 

Jeg hører at det gik godt hos Bjarne (Revisionsfirmaet Albrechtsen)

 

Min oplevelse kan måske beskrives således:

 

Konsulenten fra Undercover Service er både veltalende og professionel, men snart også så underlig, at publikum intenst gennemlever alle følelser, mens de sidder uroligt på stolene.

 

På rette tid går det op for flere og flere blandt publikum, at det hele er show og underholdning, hvorefter mistro og undren afløses af latter og glæde.

 

Vi havde en supergod oplevelse - tak!

 

Venlig hilsen

Jan Kristensen
Adm. direktør, statsaut. ejendomsmægler
JKE A/S
 

Hej Finn,

vi i Personaleforeningen har aldrig fået så meget ros før... og dette desværre ikke en gang for noget vi selv har ydet, men nærmere et valg vi har taget: At booke Jer til "at tage billeder".

- Det var dog den mest usympatiske fotograf alle nogensinde har mødt, og så var han da absolut ikke udstyret med et gram situationsfornemmelse - jo, gloserne var ikke små, da fotografen skulle beskrives fra gæsterne. Men gloserne blev endnu større, da de fandt ud af at dette hele var et set-up, og pludselig har folk aldrig set noget så intelligent og underholdende som det du præsterede i lørdags. Og stadig i dag, er fotografen det store samtale-emne blandt de ansatte hos FREJA A/S.

Selv da vi ikke troede at der kunne være mere at komme efter, blev vi præsenteret for et utroligt humoristisk indslag til sidst. Vi ærgrer os over at vi ikke kan huske hele teksten af FREJA-hym´en - kan man måske få en kopi ??

 

I/du forstod at holde Joken på et niveau hvor folk ikke vidste om man skulle grine eller græde... og flere fik endog medlidenhed med den gale fotograf, som tilsyneladende ikke selv kunne se hvor mærkelig han var.... men det hele gav lidt mening til sidst, hvor de fleste må indrømme aldrig at have mødt en person som dig, der kan holde masken selvom det hele er til at falde på knæ af grin over. Hvordan f... kan du holde "stone-face" under hele arrangementet ?????

 

Hej Finn

 

Siden ideen om undercover kom frem, har der været store forventninger til din præstation. Dette skyldes dels, at set-up'et er superfedt, men også at ingen af os tidligere har været udsat for noget tilsvarende. Vi vidste derfor heller ikke helt, hvad det var for en service, som vi havde købt.

 

Det første problem var at finde en post her i huset, som ville være troværdigt. Desuden skulle der også være så lidt og så begrænset involvering af kollegaer som muligt, for at flere kunne komme med på joken.

 

Vi var meget begejstret for "samtalen" med dig lige op til. På den måde fik du et kendskab til, hvem vi var, og hvordan kulturen er her i huset - nærmest som en "rigtig" konsulent.

 

Selve spændingsmomentets klimaks, var selvfølgelig da du skulle sige noget første gang. Selv om vi vidste, at det var sjov, og dermed ikke fik den fulde værdi, så var det meget sjovt at iagttage vores kollegaer. Det sjove fortsatte, da du bare kørte den længere og længere ud til kanten, sluttelig med en super "power-ring" og en hymne.

 

Alt i alt - det var alle pengene værd.

 

Håber du kan bruge mine iagttagelser.

 

Jeppe

Dan Ejendomme

 

 

 Vi er priviligeret... vi står tilbage med en fest som folk kan huske. Og dette har Undercover en stor del medskyld i.

 

Håber at få lejlighed til at opleve Jeres nytænkende show en anden gang.

 

Glæder os til at se billederne.

 

Ulrik Bjørneboe

 FREJA A/S

bottom of page