top of page

Ring direkte på

+45 33 25 34 22

Arkitekten

Strategisk Underholdning der kan benyttes som en humoristisk og stolt fejring af nyt domicil, nye lokaler og ombygninger.  Og som en hyldest til de medarbejdere som fremover dagligt skal benytte bygningerne.

 

Setup

Virksomhedens nye domicil eller gårdhave skal indvies og man har i den forbindelse inviteret arkitekten til at fortælle om sine overvejelser i forbindelse med byggeriet.

 

Det starter meget godt, men tager en uventet drejning, da arkitekten undervejs bliver noget overgearet og eksalteret over egne bedrifter, materialer, formvalg og deres betydning for de daglige brugere.

 

Deltagerne kan ikke holde latteren tilbage, men tror alligevel at arkitekten er ufrivillig komisk.

 

Til slut introducerer han en hyldest hymne der skal følge med bygningen og nu går det op for alle at de har været udsat for Strategisk Underholdning.

Medarbejderne

bliver bragt på gyngende grund, får grinet og får en stor oplevelse sammen.

 

De bliver rystet sammen med en fælles humoristisk oplevelse som omhandler deres eget sted.

 

Virksomheden

kan få lagt budskaber ind som fremmer arbejdsglæden, fællesskabet og korpsånden.

 

Virksomheden kan bruge Arkitekten som et humoristisk og underholdende indspark. Et indspark som samtidigt knytter en sjov og mindeværdig historie til indvielsen, som medarbejdere og samarbejdspartnere vil huske i mange år og måske ligefrem overlevere til nye medarbejdere. En form for storytelling eller intern branding om man vil, hvor der knyttes en fortælling til bygningen man fremtidigt skal færdes i.

”Tak for et fantastisk bidrag til vores fest i fredags.  Vi synes det levede helt og fuldt op til vores bedste forhåbninger. 

 

Sjovt, respektfuldt, overraskende og perspektiverende.  Vi har hørt masser af ros blandt deltagerne - fra den øverste ledelse (inkl politikerne) til en masse medarbejdere som siger: "tak for det!"

 

Så TAK fra os til jer. Tak for samarbejdet - og de bedste hilsener”

 

Peter Muschinsky, Ledelsesudviklingskonsulent

Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen

Københavns Kommune

bottom of page