top of page

”Aftenen i går var en kæmpesucces – 6 stjerner(og mere til.) Alle har i dag talt med min kone og de kan sjældent huske hvornår de sidst har grint så meget.

 

Jeg er så glad for den beslutning du hjalp mig med at tage – og en kæmpe ros til din kollega for den formidable indsats han gjorde. Min kone Susanne synes han var så fantastisk i sin tilgang til opgaven – hele aftenen. Det løftede aftenen til noget storslået.

Bh.

Poul

Ring direkte på

+45 33 25 34 22

Privatfester

 

Skal din privatfest have et løft og gå over i historien som en af de morsomste fester dine gæster har deltaget i, er Undercover Strategisk Underholdning et godt bud.

 

Vores Undercover tilgang er altid strategisk.

 

Også når det gælder Privatfester.

 

Vi bygger et Undercover forløb op med det formål at hylde hovedpersonen/hovedpersonerne, gøre festen til noget ganske særligt og at give gæsterne en helt unik og yderst morsom oplevelse, de vil huske meget længe.

Undercover Underholdning er yderst velegnet til 40 års fødselsdag, 50 års fødselsdag, 60 års fødselsdag, 70 års fødselsdag, Konfirmation, Bryllup, Kobberbryllup, Sølvbryllup, Guldbryllup eller andre begivenheder der skal fejres og have et humoristisk løft.

 

Setup

Typisk er det en Undercover Fotograf, en Undercover Gæst eller en eller flere Undercover Tjenere der infiltrerer festen.

 

Med de let akavede, men yderst troværdige Undercover karakterer, som deltager i festen, ledes gæsterne gennem følelsesmæssig rutsjebanetur; forundring, skepsis, indeklemt latter for til sidst at lade den store forløsende latter rulle, når det i et afslutningsshow åbenbares, at det hele har været et setup – et yderst underholdende setup.

Gæsterne

Bliver rystet sammen

Får et fælles samtaleemne der vækker både undren, tvivl og morskab

Får grinet sammen

Får en kæmpeoplevelse, de husker i mange år.

 

Værterne

Får givet festen en ekstra dimension af god humor

Forkæler sine gæster med overraskende og fantastisk underholdning

Får skabt en fest som alle gæsterne vil tale om i mange år.

Får også selv grinet godt igennem

bottom of page