top of page

Ring direkte på

+45 33 25 34 22

Gæsten

De øvrige gæster har brug for alt deres pli og gode opdragelse for ikke at grine uhæmmet af Undercover Gæsten.

Strategisk Underholdning der er ideel som ice-breaker og til at skabe en hurtig fælles historie, som kan danne afsæt for en fest med mange sjove samtaler.

 

Setup

Undercover Gæsten er et flinkt menneske med en god vilje til at bidrage - Og en utrolig dårlig situationsfornemmelse. At han også er en dårlig taler uden humoristisk sans, gør ikke situationen mindre pinlig… eller morsom….

 

Gæsten skal helst kobles sammen med en single kvinde i selskabet, gerne så tæt relateret til hovedpersonen som muligt for at styrke troværdigheden. Hun tager i dag sin nye kæreste med til fest…

 

Han sidder med ved bordet og der går ikke længe før han rejser sig og holder en tale om, hvor glad han er for at være inviteret og lære alle bedre at kende osv. Han taler måske lidt lavt og lidt usammenhængende, men får til sidst fremstammet en skål for festens midtpunkt.

 

De øvrige gæster veksler blikke og undrer sig lidt over at han holdt tale når han nu ikke rigtig kender nogen. En lille halv time efter rejser han sig igen og begynder at tale om f.eks. kunst og kærlighed, måske også med et par gode råd om hvordan man skal forholde sig til verdenen og livet i alt almindelighed. Denne gang lidt mere sammenhængende, men måske ikke så relevant.

 

De andre gæster begynder måske nu at fnise og hviske, men han fortsætter upåagtet. Stor lettelse da han runder af. Men igen en halv time senere synes han lige han må knytte en kommentar til det han tidligere har sagt. På et tidspunkt under middagen introducerer Gæsten også en sang til festens hovedperson, desværre er den ikke medbragt – men den synges alligevel… som fællessang… Nu er det ved at være pinligt til bristepunktet og gæsterne kommer ofte til at grine højlydt her, selv om de stadig tror han er ægte.

 

Hver gang han rejser sig, breder der sig en boblende fornemmelse i maverne på gæsterne. En blanding af forundring, pinlighed på hans vegne, men også store smil og grin, for han ER jo sjov. Han ved det tilsyneladende bare ikke selv…

 

Til sidst glider Gæsten over i et lille show og først her går det op for alle at der er tale om underholdning, at det hele var iscenesat og et setup. Et yderst underholdende setup.

Gæsterne

Bliver rystet sammen i en humoristisk kontekst..

En rigtig god ice-breaker, da alle får et fælles referencepunkt og noget at (bag)tale om ved bordene.

Ligesom det er en unik nærværende oplevelse, gæsterne husker i mange år.

 

Værten

Får kickstartet festen.

Og forkælet sine gæster med en oplevelse ingen troede de skulle have.

Sikrer sig et par taler der vil gå over i historien… som eksempler på hvordan man ikke holder taler..

Dette blot for at sige tak for indsatsen. Alle har været meget imponeret over dig som gæst og fortalt episoder de morede sig over under festen og mange gange siden. Din "maske" er helt forrygende.

 

Alle har været glade - måske lige bortset fra Helle der sad over for dig og som jo arbejder med psykisk syge i det daglige. Hun havde ret tidligt stillet diagnosen med stor sikkerhed og var lidt skuffet over at den ikke holdt. Men næsten alle var i tvivl om dig lige til det sidste. Vist også fordi Lisbet var fremragende som den nyforelskede beundrer af kunstneren.

 

Vi festede til den lyse morgen, så alt i alt et godt arrangement.

 

Allan

bottom of page