top of page

Ring direkte på

+45 33 25 34 22

Præsten

Strategisk Underholdning der både kan benyttes som en festlig, morsom og højtidelig ceremoni i forbindelse borgerlig vielse eller som absurd komisk optakt til fest hvor værterne aldrig er blevet kirkeligt viet.

 

Gæsterne ledes, som aktive men uvidende deltagere, gennem en oplevelsesrejse, hvor latteren bobler over og ikke et øje er tørt. Vi iscenesætter et bryllupsritual i samarbejde med brudeparret og skaber både et fantastisk afsæt for selve festen, men i høj grad også en oplevelse som gæsterne og brudeparret vil huske for altid.

 

Vi gør ikke grin med religion eller med det at tro. Det komiske opstår i de mange på hinanden følgende komiske situationer og i de tanker deltagerne gør sig om præsten og hans kirketjener og deres menneskelige relationer.

 

Hvis I ikke er til kirkelig vielse er her muligheden for at skabe en uforglemmelig vielse alligevel.

 

Setup

Brudeparret er f.eks. i al hemmelighed blevet gift på rådhuset, men inviterer de intetanende gæster til "rigtigt" bryllup i haven, i skoven, på et skib eller hvad I kan forestille jer.

 

Her bliver alle modtaget af en præst og en kirketjener, der har rigget et mobilt alter til og skabt et interimistisk kirkerum på stedet. Lydsiden kommer fra boomblasteren, der spiller kirkeklokker, indgangspræludium og salmer.

 

Vielsen går i gang og alle tror at dette er et rigtigt bryllup, men præsten og kirketjeneren opfører sig aparte og det er i særdeleshed svært for gæsterne at holde masken, da man jo ikke griner af kirkens folk.

Langsomt glider vielsen over i rigtig underholdning og drypvist går det op for gæsterne, at de er udsat for undercover-underholdning. Men parret er jo blevet "rigtigt" gift i forvejen, så bryllupsfesten kan begynde, og festen har allerede fået en optimal og mindeværdig start.

Deltagerne

Gæsterne får en ud-af-kroppen oplevelse, hvor de sidder på bænkene og kæmper med at holde latteren tilbage, samtidigt med at de har medlidenhed dels med brudeparret og dels med præsten, der tilsyneladende ikke forstår, hvorfor ”menigheden” griner så meget.

 

Brudeparret får en helt unikt, morsomt og romantisk bryllups-event, som deres gæster med smil om læben og glimt i øjet vil tale om i årevis.

"Endnu engang tak for et fantastisk show til vores bryllup. Vores gæster taler om det endnu og det var med til at lægge retningen for festen. 

 

Det har været professionelt håndteret fra jeres side fra første mail jeg sendte til jer. Der har været hurtigt svar hver gang og et kæmpe engagement. 

 

Vi mødtes, med dig Thomas, hjemme hos os hvor vi gennemgik det hele, samt lagde grundstenen til den fantastiske tale du skrev og holdte! Det var et meget afslappet og hyggeligt møde og vi følte os i kyndige hænder. 

 

På selve dagen må man sige at I levede fuldt op til forventningerne og mere til. Talen var sjov på den fede måde. God humor med et glimt af romantik. Der var de pinlige historier og så havde du bare en fed vinkel på vores historier og perfekt humoristisk timing! Kort tricket var genialt! Sangen var perfekt og dansen wow ha ha ha. 

 

Mixet af den autistiske degn, den friske præst og det romantiske set up var bare helt perfekt for os! Det var tærkrummende, hylende morsomt og virkelig en dag vi aldrig glemmer! Det var et fedt stand up show, som var personligt til os. Gæsterne var helt overvældet bagefter og enkelte var stadig i tvivl om det var en ægte præst og degn de havde set, da det trods de skøre elementer stadig var professionelt udført! 

 

Vi er så glade for, at vi valgte jer til opgaven! Det var det helt rigtige for os og vi havde en kanon oplevelse. "

Med venlig hilsen/Best Regards  
Kristina Sig 

bottom of page