top of page

Tusind tak for en forrygende, fantastisk og helt igennem gennemført god underholdning! Hvor var du bare go’!

 

Virkeligt god under cover service – toppet med et helt suverænt afslutnings show. Hold da op, hvor havde du alle i din hule hånd! Og de mange fine billeder vi har fået af dig, viser helt tydeligt, at stemningen var i top! Der er jo grin og glade ansigter over hele linjen!

 

Vi giver dig med sikkerhed den allerstørste anbefaling!

 

Ring direkte på

+45 33 25 34 22

Nina Klaustrup, Management Support

JNData

Fotografen

Strategisk Underholdning der kan benyttes som en underfundig, humoristisk bombe og underholdning ved middags- og receptionsarrangementer, hvor deltagerne skal føle sig ekstra forkælet og underholdt, på en måde så de aldrig glemmer virksomheden og dagen.

 

Setup

En jakkesætsklædt, udtryksløs og tilsyneladende humorforladt fotograf forsøger at få gæsterne til at smile på velkomstbilleder, bordbilleder og fælles billede. Hans fremtoning er så komisk, at de færreste kan lade være med at grine.

 

Gæsterne bliver fotograferet af den aparte fotograf, som ved sin blotte fremtoning fremkalder smil og grin på alle billederne. Da han samtidigt virker yderst troværdig, afstedkommer hans sprogbrug og kropssprog mange samtaler blandt deltagerne, som tror fotografen er ufrivillig komisk.

 

Hele seancen munder ud i en fællesfotografering som udvikler sig til et show, hvor virksomheden hyldes i tale og fællessang.

Deltagerne

Undercover Fotografen er velegnet til at ryste folk sammen og give dem en fælles referenceramme. Fotografen bliver som oftest benyttet i festlige sammenhænge i forbindelse med firmafest eller en firmamiddag.

 

Fotografforløbet er et godt fælles referencepunkt og den perfekte icebreaker før og under en middag eller en fest.

 

Virksomheden

signalerer mentalt overskud ved at give medarbejderne en stor humoristisk og samlende oplevelse der bidrager til fællesskabsånden, den fælles historie og dermed arbejdsglæden.

Efterfølgende modtager virksomheden en stor mængde gode fotos af glade, grinende medarbejdere som ved efterfølgende brug signalerer glæde og overskud.

bottom of page