top of page

Ring direkte på

+45 33 25 34 22

Bryllupsfotografen

Et bryllup er så speciel en begivenhed at underholdningen også bare skal være i top. Undercover Bryllupsfotografen sørger for at I får en uforglemmelig dag som en af de morsomste fester jeres gæster har deltaget i. Bryllupsfotografen er skarp stilfuld underholdning der allerede under velkomstdrinken virker som den perfekte icebreaker hvor gæsterne kommer til at grine meget mere end de havde forberedt sig på…

 

Bryllupsfotografen støtter på en akavet og underfundig måde op om den romantiske og glade begivenhed brylluppet skal være. Bryllupsfotografens tilstedeværelse virker helt naturligt - til trods for at han selv virker noget fejlplaceret... En vigtig dag skal selvfølgelig fotograferes - Festen kommer hurtigt i stemning med gæster der veksler skjulte grin og indforståede blikke. Gæsterne har hurtigt et fælles samtaleemne - Har du set fotografen... Tror du at han sjov med vilje.... Og selvom fotograferingen tilsyneladende ikke er tænkt til at skulle tiltrække sig opmærksomhed, begynder gæsterne alligevel at more sig med at betragte hvordan andre gæster håndterer mødet med den meget anderledes Bryllupsfotograf.

 

Setup

Bryllupsfotografen er et studie i underspillet humor. Han går meget op i sit job, virker selvhøjtidelig, lettere kedelig og uden de store sociale færdigheder. Ikke desto mindre prøver han at få folk til at smile og til at se ordentlige ud på billederne. Dette udløser ofte smil og grin hos gæsterne, der tror han er ufrivillig komisk. Og netop i det øjeblik knipser han. Det giver en samling gode fotos af gæsterne, som I naturligvis efterfølgende modtager. Bryllupsfotografen formår på kort tid at gøre fotograferingen til en kompliceret og komisk affære og den eneste der ikke kan se det morsomme i situationen, er fotografen selv. Hvilket bare gør situationen endnu mere pinlig, absurd og komisk.
 

Bryllupsfotografens udstyr er professionelt og det, at ham fanger folk på det "forkerte" ben gør, at billederne bliver rigtig gode. Bryllupsfotografen laver velkomstbilleder, fotograferer desuden ved bordene og slutter af med et fællesbillede som udvikler sig til et lille show og det er først her det går op for gæsterne at det hele har være et set-up, og et yderst underholdende set-up enda.

Vore optrædener vare typisk 3-4 timer – fra velkomstdrinken til og med vores 25 minutters afslutningsshow forklædt som fællesfotografering, som vi sædvanligvis lægger lige inden desserten, eller det der svarer til det. Showet er en blanding af komik og sang.

 

 Vi opfatter os selv som et supplement til bryllupsfesten - vi skal ikke tage unødig fokus fra brudeparret og eventuelle talere og sange. Festen skal have sit eget liv, som vi krydre med en god portion humor. Derfor er forløbet heller ikke uafbrudt underholdning fra velkomst til finaleshow - det er mere punktvise indsatser, som spreder en god og humoristisk stemning og som jo altså kulminerer i et fuldfokus afslutningsshow.
 

Bryllupsfotografens optræden er i høj grad baseret på troværdighed, mere end slapstick. Således at forstå at vi får folk til at grine, FØR de ved, at bryllupsfotografen er morsomme med vilje. Gæsterne tror med andre ord, at bryllupsfotografen er ufrivilligt komiske og det hele får derfor karakter af skjult kamera, frem for fuld fokus underholdning. Dette indtil et vist punkt hvor det hele er så morsomt at det begynder at gå op for folk at det er tilsigtet og iscenesat.

Skal jeres bryllupsfest have et løft og gå over i historien, er Undercover Strategisk Underholdning et godt bud.

 

Vores Undercover tilgang er altid strategisk, også når det gælder bryllupper. Vi bygger et Undercover forløb op omkring bryllupsfotografen med det formål at hylde brudeparret, gøre festen til noget ganske særligt og at give gæsterne og brudeparret en helt unik og yderst morsom oplevelse, alle vil huske meget længe.

 

 

Gæsterne

Bliver rystet sammen og får en kanonstart på festlighederne

Får et fælles samtaleemne der vækker både undren, tvivl og morskab

Får grinet sammen

Får en kæmpeoplevelse, de husker i mange år.

 

Brudeparret

Får givet festen en fantastisk start og en ekstra dimension af god humor.

Forkæler sine gæster med overraskende og unik underholdning.

Får skabt en fest som alle gæsterne vil tale om i mange år.

Får også selv grinet godt igennem.

Får skabt en både romantisk og stærkt humoristisk begivenhed.

"Endnu engang tak for et fantastisk show til vores bryllup. Vores gæster taler om det endnu og det var med til at lægge retningen for festen. 

 

Det har været professionelt håndteret fra jeres side fra første mail jeg sendte til jer. Der har været hurtigt svar hver gang og et kæmpe engagement. 

 

Vi mødtes, med dig Thomas, hjemme hos os hvor vi gennemgik det hele, samt lagde grundstenen til den fantastiske tale du skrev og holdte! Det var et meget afslappet og hyggeligt møde og vi følte os i kyndige hænder. 

 

På selve dagen må man sige at I levede fuldt op til forventningerne og mere til. Talen var sjov på den fede måde. God humor med et glimt af romantik. Der var de pinlige historier og så havde du bare en fed vinkel på vores historier og perfekt humoristisk timing! Kort tricket var genialt! Sangen var perfekt og dansen wow ha ha ha. 

 

Mixet af den autistiske degn, den friske præst og det romantiske set up var bare helt perfekt for os! Det var tærkrummende, hylende morsomt og virkelig en dag vi aldrig glemmer! Det var et fedt stand up show, som var personligt til os. Gæsterne var helt overvældet bagefter og enkelte var stadig i tvivl om det var en ægte præst og degn de havde set, da det trods de skøre elementer stadig var professionelt udført! 

 

Vi er så glade for, at vi valgte jer til opgaven! Det var det helt rigtige for os og vi havde en kanon oplevelse. "

Med venlig hilsen/Best Regards  
Kristina Sig

 

 

hey

 

Vi vil bare sige tak for en fantastisk aften til vores bryllup kunne ikke have bedt om mere det var det sjoveste vores gæster nogensinde havde været ude for så det var en ren fornøjelse og have hyret jer :D det var vi meget glade for og håber der er nogen af vores gæster der kan bruge jer en anden gang de har spurgt efter jer så håber i også for lidt ud af det men tak for det hele

 

mvh

jonas

Hej 

Ditte og jeg havde en skøn aften og nat. Stor ros til dig og din makker for et flot professionelt stykke underholdning til vores bryllup. I var bare så gode! Alle gæsterne var meget imponerede over jer og opgaven med at snørre dem lykkedes – meget mod min forventning.

 

Tak igen

Peter og Ditte

Hej Thomas

 

Tusind tak for en sublim oplevelse til vores bryllup. Den vil sent blive glemt. 

Vi og gæsterne nød det i fulde drag, og alle talte hele aftenen om det, brugte det i deres taler og roste igen dagen efter. 

 

Tak for de første billeder, vi glæder os til resten. 

 

De varmeste hilsener

Mette og Marco. 

Hej 

 

Tusind tak for de fine billeder fra vores bryllupsreception! Det var sådan et godt show du lavede og alle var helt vilde med det!

 

Vi havde en fantastisk fest efterfølgende og stemningen var allerede lagt efter dit show!

 

Igen, tak fordi du kom!

 

Mange hilsner

Nathalie

bottom of page