top of page

Referencer

Ring direkte på

+45 33 25 34 22

Stat

Kære Finn

 

Endnu en gang tak for din indsats på vores personaleseminar.

 

Min kollega Karen har vist sendt dig video/foto herfra – ellers må du lige sige til, så jeg kan rykke hende.

 

Og så er der lige mit eget hængeparti. Jeg lovede dig at sætte ord på vores oplevelse, og det har jeg derfor forsøgt mig med:

 

Finn, du var fremragende! Konsulenten fra FC Consulting A/S er blevet en legendarisk figur hos os, og over frokosten grines der stadig af denne håbløse konsulent, der tog fusen på hele forsamlingen. Aldrig har jeg set vores ansatte grine så meget og så længe over et underholdningsindslag. Og de griner endnu flere uger efter! 

 

Der er dét ved det, at din optræden får aktiveret så mange følelser hos folk. Medfølelse, der udvikler sig og kryber ind under huden som ubehag, når man iagttager denne nervøse stakkel puste sig op med klichéer, konsulent-engelsk og sort snak. Medlidenhed blandet med irritation rettet mod arrangøren, der tydeligvis ikke har gjort sit forarbejde godt nok. Vantro over omfanget af absurditeter, man præsenteres for. Skamfuldhed over at se sine kollegaer uhøfligt give efter for den underliggende trang til at grine af det hele. Og så slutspurten, hvor man overgiver sig og du endelig slipper forsamlingen løs med et brag af en fællessang, og vi kan grine af os selv og hinanden over at være blevet så gennemført taget ved næsen. Det var storslået og vil for altid dele vores organisation i to – de der var til stede og oplevede konsulenten med ”pockets full of gratitude” og de, der bare har fået det genfortalt …. !

 

Håber du kan bruge mit forsøg på at beskrive vores reaktioner på mødet med konsulenten under cover. Herfra er jeg bare rigtig træt af, at jeg om to år, når vi igen skal have personaleseminar, umuligt kan overgå denne oplevelse J

 

Med venlig hilsen

Lisbeth Kongshaug
HR- og udviklingschef

Folketingets Ombudsmand

 

Hej Thomas

 

Medarbejderne taler stadig om jeres fantastiske oplæg her 2 måneder efter; om pockets full of gratitude etc. Det var en kæmpe oplevelse for os alle.

 

Med venlig hilsen

 

Jannie Moon Lindskov

Centerleder,

Dansk Center for Undervisnings Miljø

 

Kære Thomas

 

Tak for sidst!  

 

Jeres indslag var en helt særlig og skøn oplevelse, som vi nok aldrig glemmer, og som vi stadig griner meget af i huset.

 

Mange hilsner

 

Pernille

Pernille Seaton

Chefkonsulent, Minister- og Ledelsessekretariatet

Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse

 

Kære Finn

 

Endnu en gang tak for et fremragende oplæg. Det bliver en legendarisk oplevelse i vores organisation, som vi nok aldrig glemmer! Jeg sender dig inden længe en lidt mere gennemarbejdet reaktion fra os!

 

God weekend.

 

bh. Lisbeth

 ​

PS: Vi sang jeres hymne igen i dag - kæmpe succes!

Med venlig hilsen

Lisbeth Kongshaug
HR- og udviklingschef

Folketingets Ombudsmand

 

 

Hej Finn

 

Tak for sidst.

 

DU var fantastisk! – du levede helt op til mine/ vores forventninger.

 

Mvh Anya Keyser

Enheden for Kriminal Præventive Programmer

 

Kære Finn og Thomas

 

Tak for det tilsendte. Og selv tak for sidst. I er stadig det store samtaleemne, og vi griner stadig…..

 

Her er mine ord

 

HR-området i Vejdirektoratet havde en rigtig god aften i selskab med Undercover Service ved Finn og Thomas. Vi har udfordringen i hverdagen med at vi fysisk sidder 5 forskellige steder i landet, og ikke ser hinanden alle sammen fysisk så tit –  så oplevelsen med Undercover Service har været det store samtaleemne i de 3 dage efter seminaret, og hvor vi fik grinet så tårerne trillede ned af kinderne på de fleste. Undercover Service gav os en rigtig sjov oplevelse som vi var sammen om, og hvor vi stadig griner og morer os over jeres optræden. Vi er alle enige om, at i gjorde det så godt, at man langt hen i jeres optræden var i tvivl om det nu var en dårlig/uheldig oplægsholder eller om man skulle tro på at det var en joke. 

 

Med venlig hilsen

 

Susanne Schøneberg Kastbjerg

Udviklingskonsulent

HR-Udvikling

HR-området

Vejdirektoratet

 

 

Hej Finn

 

Det var et supergodt ”show”. Der gik faktisk lang tid før mine kollegaer fandt ud af, at du ikke var skrupskør konsulentJ. Vi har klappet løs på lommerne siden!

  

Tak for en rigtig sjov oplevelse. Jeg skal huske at anbefale dig.

 

Hilsner

Ulrikke Juul Nielsen

Kontorfuldmægtig l Kunder og Kommunikation l Center for Ressourcer

NaturErhvervstyrelsen

 

Kære Finn og Thomas

 

Jeg skylder jer en (uddybende) kommentar/anbefaling og den giver jeg med glæde:

 

Vi har holdt det årlige strategiseminar for 75 direktører, chefer og afdelingsledere og hyrede i den forbindelse Undercover Service som et frisk pust som afslutning på dagen. Og det må man sige, at vi fik!

 

Thomas og Finn formår at finde balancen mellem et fagligt udgangspunkt og ren underholdning og det var derfor en rigtig god overgang fra et meget fagligt dagsprogram til et mere socialt aftenarrangement.

 

Det geniale ved konceptet er helt klart at det ikke bare er ren standup underholdning eller tilsvarende, men at hele følelsesregistret kommer på banen fra det pinlige og helt absurde til forløsning med humor og latter. Min grundidé med at hyre Undercover Service var, at få en god og sjov oplevelse som fælles reference i stedet for de traditionelle teambuilding øvelser. Vejdirektoratets ledelse drøftede hele dagen den lagte strategi med fokus på at "levere varen" - og det må jeg i den grad sige, at Undercover Service gjorde. Der er kvitteret med en flot score på 4,2 i evalueringen på en skala fra 1-5.

 

Venlig hilsen

Maja Maar Andersen
Udviklingskonsulent

Vejdirektoratet
 

Hej Thomas

 

Vi havde en rigtig fin aften og var meget tilfredse med jeres optræden.

 

Jeg tror ikke der var nogen der bemærkede noget usædvanligt under velkomstdrinken, men først ved selve middagen. Vi havde ikke fortalt medarbejderne om jeres optræden på forhånd, det skulle være en overraskelse.

 

Det var ret morsomt at høre de forskellige reaktioner fra bordene, fra stille undren over 'en lidt mærkelig opførsel fra en tjener', til kolleger der glædede sig over, at LO-Skolen med sine ansatte tjenere bidrog til et rummeligt arbejdsmarked og mange andre observationer og kommentarer. Da I begyndte at bære maden ind på hovedet, jonglerede og anden optræden gik det op for de sidste, at her var vist underholdning i gære. 

 

Det fungerede godt at I havde samme uniform/påklædning som LO-Skolens tjenere, og det var tidsmæssigt godt afstemt med underholdning til og med hovedretten. Det var efter min vurdering tilpas med tre artisttjenere til de ca. 150 deltagere, de underholdt 'lokalt' uden at dominere selskabet bortset fra det samlede afslutningsnummer.

 

Tak for god underholdning!

 

Du er velkommen til at ringe, hvis du har brug for uddybende bemærkninger.

 

Venlig hilsen

Anni,

Miljøministeriet

 

Kære Thomas og Finn

Tusind tak for et godt indslag på vores afdelingslederseminar - det har vakt stor begejstring og gav en super indgangsvinkel for dag 2.

 

Venlig hilsen

 

Maja Maar Andersen
Udviklingskonsulent

Vejdirektoratet

 

bottom of page