top of page

"Tak for en dejlig fest. I kan tro vi har talt meget om de forskellige indslag der var arrangeret for os. Når vi træffer andre, som har været til festen, er det første spørgsmål: Troede I også på fotografen og guiden?. Ja, det gjorde vi."

Jens Sørensen
projektkoordinator

Ring direkte på

+45 33 25 34 22

Naturvejlederen

Strategisk Underholdning der både kan benyttes til at skabe lokalt kendskab til et område på en meget underholdende og morsom måde, som optakt til fest, underholdning under bus transport og til at fortælle en spændende og alternativ historie om virksomheden med udgangspunkt i lokale fugle og historiske begivenheder.

 

Setup

På firma udflugten introduceres medarbejderne til den lokale og meget begejstrede og entusiastiske naturvejleder. Han guider dem gennem lokalområdet som optakt til eller som en del af et arrangement.

 

Deltagerne synes måske nok han fortaber sig lige lovligt meget i detaljerne om Den Korttåede Træløber, Den Gule Engmyre eller om Rødsvingelens udbredelse.

 

Til sidst bliver historierne så absurde og lattervækkende, at det begynder at gå op for tilhørerne, at de er udsat for en undercover event. Og når den let kejtede Naturvejleder bryder ud i sang, show og dans er ingen mere i tvivl og latteren kan få frit løb.

 

Naturvejlederen er et godt bud på udendørs strategisk underholdning, og kan eventuelt kombineres med Undercover Teambuilding eller anden form for teambuilding i naturen.

Deltagerne

får en unik, humoristisk oplevelse og et samtaleemne, der er tager udgangspunkt i naturen og lokalmiljøet.

 

Virksomheden

kan bruge Naturvejlederen til at ryste medarbejderne sammen i den friske luft og give medarbejderne kendskab til den omkringliggende natur og historie.Og få fortalt et par sjove historier om virksomheden, som et input til arbejdsglæden og den interne fortælling om, at vi på vores arbejdsplads har god humor. Fælles grin styrker vi-følelsen og samhørigheden. Frisk luft kan også være godt.

bottom of page