top of page

Referencer

Ring direkte på

+45 33 25 34 22

Industri

Hej Finn.

 

Tak for din mail og selv tak for sidst!

 

Du lavede et super indlæg – og du kunne nok godt mærke, hvor lang tid, der egentlig gik, før det gik op for folk, at det var spas!

 

Jeg lægger fakturaen til betaling og ønsker dig en fantastisk sommer.

 

Også hilsen til Thomas, der er en fabelagtig sangskriver – respekt for det !!

Jeg vil lave en note om ham som festunderholder … J.

 

 Med venlig hilsen/Mit freundlichen Grüßen/Best regards

Vicki Linné Hansen
Secretary to the Management
HARIBO Lakrids A/S

 

Hej Finn

 

Tak! – det var en udpræget fornøjelse!!!

 

En ubetinget succes… det lyder som en kliché, men det rammer præcist den total oplevelse vi alle havde. Vi var igennem hele følelsesregistret hvor alt i starten (tjaa: vel de første 10-min) gav mening i form af et overdrevet / karikeret management kursus – og så blev det bare værre og værre

 

Teamet og jeg selv var høje på energi resten af dagen – og der blev grint tårer dagen efter.

 

Jeg har modtaget alle de forventede kommentarer: ”manden er jo bindegal”, ”Hvad fa…. Har Kenneth tænkt med det her”, ”Jeg blev sgu bange da jeg så kniven og han virkede psykotisk”, ”Fortæller intetsigende vittigheder og griner højlydt som den eneste… manden er jo gal – der er virkelig noget galt”

 

Det er til hverdag dybt seriøse mennesker; de har alle let til en smil – men eftersom du havde fase opdelt og planlagt historien i detaljer, blev vi alle ført længere og længere ud… jeg undskylder selvfølgelig, at filmen knækkede fuldstændig for mig 

 

TUSIND TAK på hele Teamet’s vegne - for en sublim og out-standing Performance – alle sender dig deres bedste hilsner!

 

Best regards | Venlig hilsen

Kenneth Rasmussen

Director, Head of BI PMO, Business Relationship & Architecture

 

Danfoss A/S

BI Competence Center

 

 

Hej Finn

 

Tak for sidst, det var virkelig en sjov oplevelse, selvom jeg jo vidste hvem du var, så kom der en del positive overraskelser.

 

Det var helt igennem en rigtig god oplevelse, og jeg var glædeligt overrasket over mine kollegers engagement igennem hele forestillingen, som blot viser at du har været troværdig i din fremstilling. Det er klart noget jeg vil anbefale til de andre afdelinger i huset.

 

Efterfølgende har vi grinet af det hele; men pockets full of hapiness følger os lidt, sådan at hvis nogen lige er lidt på sort bane, så spøger man lige ind til om de har glemt deres papirlapper hjemme, og så inden længe er vi på grøn bane igen – en helt igennem sjov og nyttig oplevelse.

 

Med venlig hilsen

 

Pia Kousgaard
Process Engineer

Tempur-Sealy

 

Hej Thomas

Tak for sidst.

Meldingerne var positive, og specielt ”plottet” vakte begejstring.

Har selv efterfølgende klappet på lommerne og givet ”Thumbs up” hvis bølgerne gik lidt højt – dette medførte smil og virkede afvæbnede, så derfor efter hensigten.

 

Steen Henriksen

SOF Odden Caviar

 

 

Hej Finn

 

Tak for sidst. Det var en fornøjelse. Hermed et par ord til hjemmesiden:

 

Havde fornøjelsen af at udsætte mine medarbejdere for ”Konsulenten” Finn, som var indkaldt til vores teamdag for at give sit bud på hvordan vi opnår bedre samarbejde og kommunikation. Jeg trak allerede på smilebåndet da Finn ankom fuldstændig som en hvilken anden konsulent i sort jakkesæt, hvid skjorte, slips og med læder attachemappe. MEGET troværdig fremtræden og ingen fattede mistanke.

 

Som alle andre konsulenter er Finn meget ”på” og udsætter sit publikum for samarbejdsøvelser, der starter normalt og men hurtigt accelerer mod det sjove, kiksede og akavede.  

 

Det blev aftenens store samtale emne, hvor alle huskede dele af Finns optræden, som vi alle kunne grine af. Som leder var det meget interessant at se mine medarbejderes reaktion på Finn og det gav stof til refleksion omkring hvor meget man bør lytte til sine medarbejdere når de pænt sad og skjulte deres grin og var meget overbærende med konsulenten Finn i hans sjove og akavede forsøg på at udrede samarbejds- og kommunikationsøvelser.

 

Meget originalt og anbefalelsesværdigt!!

 

Best Regards 

Lars Rosenkvist Fenger, CEO

 Pascal A/S 

 

I forbindelse med et internt salgsarrangement for cirka 70 medarbejdere, skulle vi bruge lidt underholdning under festmiddagen, og tiden var knap, så gode råd var dyre. Via Eventzonen fandt vi frem til Undercover, og efter en længere samtale med Finn blev vi enige om, at ’festfotografen’ var den bedste løsning for os.

 

Dagen for middagen oprandt, og det var lidt skræmmende at være den festarrangør, der havde booket underholdningen uden på forhånd at have fået mundtligt anbefaling fra andre, men der var ingen grund til bekymring. ’Festfotografen’ ankom, og hans lidt skæve persona fik rusket godt op i folk i form af en del forundring og masser af grin – det var en bragende succes, der fysisk mundede ud i gode fotos af seancen og tillige en firmarelateret festsang (skrevet specielt til anledningen) samt ikke at forglemme mange glade feststemte medarbejdere i højt humør.

 

Undercover får vores varmeste anbefalinger – tøv ikke med at booke dem til jeres næste festlige arrangement!

 

JØRGEN KRUUSE A/S

 

 

Hej Finn,

Selv tak. Vi havde et rigtig godt seminar og der blev snakket en del om jer efterfølgende! Der var nogen som rent faktisk troede på at I skulle ud til vores udekontorer og arbejde videreJ

Jeg har netop sendt fakturaen til betaling.

Jeg synes selv det var meget underholdende og havde utrolig svært ved at holde masken fra starten af. Men at se folk grine så meget, var guld værd for mig!

 

Kathrine Pedersen Jørgensen

Department Secretary, AC

Automation Division

FLSmidth A/S

 

 

Hej Thomas,

Jeg vil lige give dig noget feedback, som du gerne må bruge som reference.

Din performance som vores nye HR-chef var ganske enkelt helt sublim. Det løftede vores teambuilding dag til nye højder og der har været talt og grint meget om de mange opfindsomme tiltag han præsenterede.
Vi havde store forventninger og de blev til fulde indfriet. Super at du var så velforberedt, hvilket gjorde at folk var med dig i lang tid og tak for en fantastisk hymne som jeg er sikker på vi vil synge igen.
Robert Svensson | Emerson Climate Technologies

Hej Finn,

 

Vores seminar gik over alt forventning og det vil vi meget gerne takke Jer for. Stemningen var helt fantastisk efter Jeres indslag. Der er blevet kastet håndtegn, nynnet the Hymn og ikke mindst grinet over scenariet om, at stort set samtlige deltagere følte at det var ”virkeligt”, …

 

Og som i jo ved, så har rygtet spredt sig rundt omkring i FLSmidth. I er blevet et stort samtale emne for alle i FLS.

 

Vi takker mange gange for Jeres professionalisme og ikke mindst fantastisk indslag.

 

Best regards,

Emilie Kristine Brix

Coordinator

FLSmidth

 

Kære Finn!

Selv tak! Det var en fornøjelse at høre og se dig til vores event! Folk taler meget om det og de har fået sig en oplevelse for livet. Jeg selv havde jo på et tidspunkt meget svært ved at holde masken, men overraskelsen var stor for mine kolleger da det endelig gik op for dem at de var blevet taget godt og grundigt ved næsen!

Håber at vi får muligheden for at samarbejde igen.

Mange Hilsner

Philip Hilt

SKF, Danmark

 

 

Hej Thomas

Det er mig der takker!

 

Underholdningen var en kæmpe succes. Vi har kun fået positive tilbagemeldinger.

Jesper  synes at det var alletiders, da den rigtige sammenhæng gik op for ham.

Alt i alt en rigtig god dag – tak fordi i var med til at gøre den festlig.

 

 Med venlig hilsen / Best regards

 Hanne Foldbjerg,

M-tec Production A/S

 

Hej Thomas,

Nedenfor en reference som du er velkommen til at tilføje til den lange række. Faktisk var det netop referencelisten samt opkald til nogle af referencekontakterne, der overbeviste os om at ”den var god nok!” Jeg havde selv et svagt kendskab til jer, men det var kun i kraft af jeres referencer at konceptet kunne godkendes af arrangementsledelsen.

-.-.-.-.-.-.

Tak for sidst og for de mange superfine fotos. Jeg hører stadig fra kolleger der er forbavsede over at der rent faktisk blev taget billeder. De troede det var bluf. Ikke nok med det, billederne er også af meget stor kvalitet, på trods af en tilsyneladende ”amatøragtig håndtering”.

 

Vi havde også hyret jeres artisttjenere i forbindelse med Festaftenen for de knap 200 deltagere. Tjenerne kom stille og roligt glidende ind i forløbet, først meget sporadisk og på en måde så kun en enkelt gæst her og der måtte virre lidt med hovedet og sige, ”hov hvad var det? Nå, det var vist bare mig der misforstod noget”. Men som aftenen skred frem, blev det efterhånden gennemskueligt for flere og flere at ham dér eller ham dér vist ikke lige hørte til blandt hotellets tjenerstab, men at her var tale om underholdning! – og rigtig god underholdning!

 

 I modsætning til andre former for underholdning under en middag oplevede vi her en meget fin balance fordi vi som sådan ikke blev egentlig afbrudt i vores samtaler rundt om bordet og i den overordnede afvikling af middagen.

Aftenens højdepunkt var opstilling til fællesbilledet, showet og fremførelse af Hymnen.

 

Hylende morsomt! Du har fuldstændigt greb om publikum!

 

Helt indtil du selv afslørede din sande identitet var der faktisk stadig nogen tilbage blandt publikum, der ikke havde fattet mistanke – det er godt gået.

 

Bedste hilsener

Birthe Kepp

Widex A/S

 

Hej Finn,

Det var super, vi har grinet meget siden. Nu sætter jeg sangen op, og så bruges den til opvarmning til vores julefrokost på fredag.

 

Mvh

Camilla Travis

Global Strategic Marketing Manager

M.Sc. International Marketing

FLSmidth A/S

 

Hej Finn

 

Tak for et forrygende arrangement.

 

Når jeg kigger tilbage på weekendens strabadser er jeg sikker på at rammerne (regnvejret) blot har givet deltagernes frustrationer frit løb.

 

Vi har netop evalueret teambuilding arrangementet i vores ledergruppe og er yderst tilfredse.

 

Alle deltagere har fået nogle fælles historier/oplevelse som de med et smil på læben vil kunne husk mange år frem.

 

Jeg vedhæfter lidt billeder til dig.

 

Held og lykke fremover.

 

Hilsen

Michael Holmgreen

Servicechef

Point Transaction Systems A/S

 

Hej Finn

 

Tak for sidst, det var fantastisk, alle blev positivt overraskede og det var sjovt at se de forskelliges reaktioner.

Der er flere der har spurgt mig hvor Du blev af mandag morgen !!!!

 

Linda Andersen

Container Care

 

 

Hej Finn

 

I lige måde – det er os, der takker – jeg ville have sendt en hilsen til jer i går, men det blev der ikke tid til.

I blev citeret mange gange den følgende dag, ”as it is good to know, the things you don’t know,  you don’t know – ligesom begreberne hope og active hope var populære.

Ligeledes blev der taget mangt et udgangspunkt i din første model.

 

 Jeg vil skrive en lille beretning fra i mandags til jer, men det bliver først i næste uge, at jeg får tid.

   

Med venlig hilsen / Best regards / Mit freundlichen Grüssen

Hanne Sole
Executive Secretary

GPV International

 

 

Hej Thomas

 

Festen gik jo fantastisk - og ikke mindst takket være jer :o)

 

Der er rigtig mange der efterfølgende har sagt at det tog lidt tid før de fandt ud af at nogle af tjenerne og især fotografen var lidt specielle.....men at de syntes I var hylende morsomme.

Jeg sad ved et af de sidste borde - og kunne følge klapsalverne og latterbrølene op igennem bordene, og sad lidt med den fornemmelse "hvad laver de mon nu?"  og "gid jeg kunne se det"....

 

Jeg har lige modtaget billederne - og glæder mig til at dele dem med alle gæsterne, de blive lagt ud på vores interne hjemmeside. Det er nogle sjove og gode billeder der fanger stemningen rigtig godt.

 

Den tale som "fotografen" holdt til slut vil jeg meget gerne have på skrift hvis det kan lade sig gøre....den var bare så god.

 

Jeg skal lige bruge et par dage - så sender jeg et par ord I kan bruge som reference......det er svært at skrive selvom det jo var så sjovt...og helt fantastisk....:o)

 

Der er rigtig mange der har sagt at "fællessangen" til slut bare var rigtig god og at det var helt utroligt at I havde "ramt" så præcist, den var så god at vi burde have sunget den 2 gange!!!

 

Hejsa fra nu

 

Elisabeth Lykke Christensen

Novo Nordisk, Kalundborg

 

Hej Thomas og Finn

Tusind tak for sidst - uden jer havde vores stand ikke været den enorme succes som den var. Vi har fået så meget ros fra hele branchen så vi næsten kan gå på vandet nu.......

Nedenstående er sendt ud fra vores VVS salgsansvarlige regionsdirektør her til morgen - og om lidt skal jeg til at skrive noget til vores intranet på vegne af vores adm. direktør.
Han har sagt her i weekenden at han er taknemmelig over at nogle har gjort så stort et arbejde ud af at få denne messe til at blive en kæmpe succes, at han ved at der er nogle der har kæmpet hårdt og at han gerne vil sende en tak til alle ved, at det er ham der er afsender på en skrivelse på vores intranet.... Jamen hvad mere kan man ønske sig:-))

"VVS messen blev på alle fronter en STOR succes for os i LMG Lemvigh-Müller
        - enhver VVS fabrikant, VVS grossist og installatør med respekt for branchen lagde i de 3 dage vejen forbi Odense.

        Vi regner med, at ca 5000 besøgte vores stand direkte eller indirekte og INGEN kan være i tvivl om at LMG Lemvigh-Müller nu vil frem på det danske VVS  marked og nu fremstår som en moderne, attraktiv og konkurrencedygtig samarbejdspartner.

        Ligeledes var det dejligt at se det fantastiske teamarbejde der har været før, under og sikkert efter messen mellem salg, marked og marketing.

        Vi fik mange ordrer på vore timetilbud og har fået rigtig mange kontakter at følge op på i de næste 2-3 uger.

        Men det allerbedste er, at alle vore medarbejdere, som har været på standen, har mærket suset af succes og motivationen er nu i top.
 

       Så endnu en gang tak for indsatsen, det var en fornøjelse at møde jer.... Jeg vender tilbage omkring muligheder for underholdning til vores sommerfest..

Venlig hilsen
Mette Haulund , Marketingkoordinator
Lemvigh-Müller A/S
 

Hej Finn

 

Mange tak for en SUPER indslag - det vil sent blive glemt!  :-)

  

Kan jeg lokke dig til at sende mig den-til-lejligheden-skrevne-HYMNNN, elektronisk - vi får nok lejlighed til at synge den igen engang...

 

På gensyn, Søren

Søren Hesseldahl
R&D Manager, Concept and Application Development
Danfoss Floor Heating

 

Hej Finn og Thomas,

 

Tak for sidst det var en ren fornøjelse. Tak for de fremsendte billeder som til stadighed morer folk rundt omkring i firmaet.

Har I mulighed for at fremsende teksten til "Græd ikke tårer Jette G. Kock" vil det være helt top.

 

Der skal lyde et kæmpe tak for et show i særklasse til vores julefrokost hos Vestergaard Company A/S. De fleste var stærkt tvivlende indtil det sidste. Aldrig har en fotograf og en HR-konsulent fået så mange til at grine her i firmaet. Især Jeres afslutning hvor I fik komik, sang og showdans til at kulminere i en fremragende finale i fællesskab med vores egen Jette G Kock. Der var flere som græd tårer - eller var det snaps........! "Seriøs underholdning fra start til slut", "humor på højt niveau" , ""fotograf med skæve vinkler" - for bare at nævne et par af kommentarerne fra den efterfølgende mandag morgen.

 

Tak for Jeres indsats.

 

Mvh.

Jan Kristensen,

Vestergaard Company A/S

bottom of page