top of page

”Jeg synes det er imponerende at du ikke blev opdaget i løbet af dagen!

 

Din optræden var spot-on – og den afsluttende sang var perfekt – vi sang den faktisk også dagen efter”

 

Rikke Riisbro,

GDM, Novo Nordisk

Ring direkte på

+45 33 25 34 22

Kommunikationsstrategen

Strategisk Underholdning der kan benyttes i forbindelse med seminarer, medarbejderdage mm. hvor medarbejderne laver workshops eller gruppearbejde med enten mundtlige eller grafiske fremlæggelser.

Kommunikationsstrategen samler op på dagen og runder af med en relevant og morsom perspektivering.

 

Set-up

Man har valgt at invitere “en kapacitet på kommunikations-området” til at observere, og senere på dagen give feed back på, hvordan den interne kommunikation fungerer og eventuelt kan optimeres.

 

I løbet af dagen overværer Kommunikationsstrategen diverse oplæg og fremlæggelser fra medarbejderne.

 

Sidst på dagen eller under middagen om aftenen er det tid til at berige deltagerne med hans observationer og analyser.

 

Og det viser sig at være særdeles underholdende. Deltagerne nikker genkendende til hans betragtninger, men bliver også undervejs temmelig meget i tvivl om han virkelig er så stor en kapacitet som annonceret tidligere på dagen..

 

Hans præsentation bliver mere og mere absurd og munder til sidst ud i decideret underholdning og nu går det op for alle at det hele har været ét stort underholdende setup.

Den afsluttende præsentation virker som om den udelukkende er baseret på dagens oplevelser, men i virkeligheden er Kommunikationsstrategen blevet fodret på forhånd med en masse sjov information om virksomheden og medarbejderne, som krydres med dagens oplevelser.

 

Deltagerne

vil undervejs reflektere over deres måder at kommunikere alene pga. ekspertens tilstedeværelse. De vil komme på gyngende grund, men blive ledt trygt i havn når showet folder sig ud og langsomt afslører setuppet, perspektiverer dagen. Deltagerne får grinet sammen og får en oplevelse de vil huske meget længe.

 

Virksomheden

kan få highlightet udvalgte budskaber, ligesom begivenheden hjælper til at  fremme arbejdsglæden, fællesskabet og korpsånden. Virksomhedskulturen bliver bragt i spil på en subtil måde og medarbejdere og ledelse får et samtaleemne der rækker langt ind i fremtiden.

bottom of page