top of page

Teambuilding for Dansk Låsesmede Forening

Ring direkte på

+45 33 25 34 22

OPGAVEN

Dansk Låsesmede Forening skal holde sit årlige Vest Udvalgs Arrangement på Hotel Propellen i Billund med kurser, udstilling, netværkeri, udveksling af fagtips, god mad og socialt samvær.

 

Weekenden skal indledes med et kick-off-møde lørdag formiddag hvor de ca. 60 DLF medlemmer, ledsagere, leverandører, bestyrelse og sekretariat skal rystes sammen, få smilet frem og komme godt i gang med weekenden.

 

Årets tema er styrkelse af DLF’s Brand.

VORES LØSNING:

Vi skaber et fiktivt teambuilding forløb som både kan fungere som eye opener, kick off, sammenrystning og give deltagerne mulighed for at starte weekenden lidt ude over comfortzonen, men med masser af grin og skæve øvelser.

 

Vores Undercover Konsulenter foregiver at være hhv. virksomhedskonsulent fra FC Consult med speciale i

Virksomhedskultur og Branding, samt aktivitetskoordinator fra BB Force.

 

Sammen leder vi deltagerne gennem en række øvelser med følgende påståede formål: ”Det første skridt er altså at sikre en fælles forståelse for DLFs værdier og sikre forankring af et fælles fundament i form af en kultur alle medlemmer kan relaterer til.”

 

TILBAGEMELDINGEN:

”Tak for jeres underholdende teambuilding lørdag formiddag i Billund – men det var nu ikke kun lørdag formiddag, snakken forsatte, så det var rigtig godt.

 

 Jeg var en smule bekymret, for det er jo ikke til at vide om man har købt katten i sækken. Mange af vores medlemmer/ leverandører sad pligtopfyldende og skrev notater under jeres øvelser– og der gik for nogen rigtig lang tid førend de forstod at dette var for sjov.

 

Hymnen blev sunget igen lørdag aften, sikkert hit – alle syntes den var fantastisk.

 

Mange slog sig på lårene og tog hænder op med ”thumbs up” og Ikke nu……………….men NU kom også flere gange..

 

Super godt og tusinde tak. Med venlig hilsen

 

Tina Hessellund, DLF,

Dansk Låsesmede Forening

Læs artikelen om UnderCover Teambuilding i DLF's fagblad Sikringsnyt [Link]

bottom of page