top of page

Strategidag for Danfoss

Ring direkte på

+45 33 25 34 22

Danfoss Business Intelligence Competence Center skal holde strategidag, hvor bl.a. Facilitation Skills and Meeting Management er på dagsordenen.

Teamet har et stramt program over to dage og trænger til et afbræk imellem de tunge emner og til at blive taget lidt ud af comfortzonen samtidigt med, at de kan grine sammen og får en oplevelse sammen de kan referere til i langt ud i fremtiden.

 

VORES LØSNING:

Vi skaber et fiktivt konsulent indslag som både kan fungere som eye opener, sammenrystning og skubbe teamet lidt ud af comfortzonen, med masser af indbygget undercover humor, i bedste” skjult-kamera stil. ”

Vores Undercover Konsulent foregiver at være virksomhedskonsulent fra FC Consult med speciale i Virksomhedskultur. Han bliver introduceret af Teamets Chef som en konsulent der skal tilknyttes teamet de kommende 6 måneder.

Konsulenten holder en peptalk med følgende påståede formål: "To help strengthen the use of the common culture to obtain common goals"

TILBAGEMELDINGEN:

Tak! – det var en udpræget fornøjelse!!!

En ubetinget succes… det lyder som en kliché, men det rammer præcist den total oplevelse vi alle havde. Vi var igennem hele følelsesregistret hvor alt i starten (tjaa: vel de første 10-min) gav mening i form af et overdrevet / karikeret management kursus – og så blev det bare værre og værre

Teamet og jeg selv var høje på energi resten af dagen – og der blev grint tårer dagen efter.

Jeg har modtaget alle de forventede kommentarer: ”manden er jo bindegal”, ”Hvad fa…. Har Kenneth tænkt med det her”,  ”Fortæller intetsigende vittigheder og griner højlydt som den eneste… manden er jo gal – der er virkelig noget galt”

Det er til hverdag dybt seriøse mennesker; de har alle let til et smil – men eftersom du havde fase opdelt og planlagt historien i detaljer, blev vi alle ført længere og længere ud… jeg undskylder selvfølgelig, at filmen knækkede fuldstændig for mig :-)

TUSIND TAK på hele Teamet’s vegne - for en sublim og out-standing Performance – alle sender dig deres bedste hilsner!

Kenneth Rasmussen, Director,

Head of BI PMO, Business Relationship & Architecture,

Danfoss A/S, BI Competence Center

bottom of page